10 150,00 kr
Alla priser är inklusive 25 % moms.
Ny
Välj produkt
Store pick up only
Köp den här produkten hos en av våra många lokala återförsäljare. Hitta en butik och kontakta återförsäljaren för information om tillgänglighet.

Tekniska data

Skärbredd51 cm
Skärhöjd20 - 100 mm
Skärhöjdsinställning7-level (central)
Gräsuppsamlarvolym55 l
Drivning2,0 - 4,5 km/h

Funktioner

Bilderna är exempelbilder. Utrustningens faktiska utseende och dess specifika anslutning till produkten kan skilja sig från bilderna – men har samma funktion.

Den batteridrivna gräsklipparen STIHL RMA 453 PV med Vario-hjuldrift och 51 cm klippbredd gör det enklare för hobbyträdgårdsmästare att klippa medelstora gräsmattor och sluttningar. Du kan ställa in arbetshastigheten individuellt mellan 0 km/h och 4,6 km/h med hjälp av kontrollelementet på den digitala HMI:n. Tack vare den sekventiella urladdningen säkerställer RMA 453 PV också att den automatiskt växlar till det andra batteriet från STIHL AP-systemet så snart det första är tomt. Detta eliminerar behovet av att byta batterier manuellt och gör att du kan klippa större gräsmattor mycket effektivt. 

Tack vare standardutrustningen med multiblad, integrerad mulchfunktion och sidoutkast är den här gräsklipparen lämplig för både klippning och mulchning. Du kan antingen samla upp gräsklippet direkt eller fördela det över gräsmattan med hjälp av sidoutkastet. Det fällbara och höjdjusterbara komfortstyret ger en bekväm och ergonomisk styrning av gräsklipparen. Med den centrala klipphöjdsjusteringen kan du ställa in önskad längd på din gräsmatta i 7 steg från 20 mm till 100 mm. Den fällbara 55-liters gräsuppsamlaren rymmer hur mycket gräsklipp som helst och är lätt att tömma.

I vår översikt över STIHLs batteri- och laddningstider kan du se hur mycket gräsmatta du kan klippa med en laddning av din STIHL RMA 453 PV sladdlösa gräsklippare och hur lång tid det tar för batteriet att ladda.

Service & Tips