Direkt produktval: Funktionskläder

ADVANCE, funktionströja, kortärmad

Optimal kroppstemperatur

Allmänt

Speicellt framtagen för hårt kroppsarbete utomhus med sömlösa förstärkta partier för skydd och optimal kroppstemperatur. Transporterar effektivt bort fukt och torkar snabbt tack vare olika vattenavvisande och absorberande inner- och yttermaterial. Slitstarkt material med sliverjoner neutraliserar lukt. Storlekar: S – XXL.

från 815,00*

Utförande

Pris

* Samtliga priser är rekommenderade priser från tillverkaren i svenska kronor inklusive moms.

Vi förbehåller oss rätten till ändringar i den tekniska specifikationen, utrustning och tillbehör. Fråga din Servande Fackhandlare.

Utrustning

Standardutrustning

 • ANDNINGSFÖRMÅGA Zoom
  ANDNINGSFÖRMÅGA

  FÖR BORT VÄRME OCH SVETT TILL UTSIDAN. Materialet som andas är skönt att ha på sig även vid krävande arbete. Fukten transporteras bort till utsidan och frisk luft strömmar in.

 • FULLSTRETCH Zoom
  FULLSTRETCH

  BEKVÄMA ATT BÄRA. Dina skyddskläder ska skydda dig samtidigt som du får största möjliga rörelsefrihet tack vare helstretchmaterialet. Det fullt elastiska tyget töjer sig åt alla håll och är bekvämt att bära.

 • KÖLDSKYDD Zoom
  KÖLDSKYDD

  EFFEKTIV ISOLERING. Beroende på temperatur kan du använda de värmande funktionskläderna som under- eller ytterkläder. Det välisolerande och snabbtorkande materialet är särskilt lämpat för den kalla årstiden.

Vi förbehåller oss rätten till ändringar i den tekniska specifikationen, utrustning och tillbehör. Fråga din Servande Fackhandlare.