Direkt produktval: Sågklinga, slyklinga och andra skärverktyg

PolyCut 48-2 till FS 310/311, FS 360/361, FS 410/411

Trimmerhuvud PolyCut 48-2: Universalverktyg till STIHL trimrar

Allmänt


Zur Lägre ljud och betydligt bättre energiutnyttjande vid trimning av tätt gräs får du när du utrustar din trimmer med trimmerhuvudet PolyCut 48-2 med 2 kraftiga plastknivar istället för trimmertråd. Så du kan arbeta betydligt längre med din batteritrimmer per laddning. På en bensindriven trimmer går bränsleförbrukningen ner. I standardutrustningen ingår ytterligare  6 knivar som reserv. STIHL PolyCut 48-2 kan också utrustas med trimmertråd med en diameter på 2,4 mm respektive 2,7 mm. Lämpligt t. ex. för kantklippning längs med stenkanter eller andra hinder.


STIHL plastknivar är enkla att byta. Efter att du blockerat axeln med stoppinnen som levererades med din STIHL trimmer, skruvar du bara upp trimmerhuvudet och bytet knivarna. Som skydd mot slitage och för att höja klipphöjden är STIHL PolyCut 48-2 standardutrustat med ett slitageskydd.


Trimmerhuvudet STIHL PolyCut 48-2 passar till följande trimrar och röjsågar:  • STIHL FS 311

  • STIHL FS 360


Du kan dessutom använda trimmerhuvudet till trimmer STIHL FS 350, som inte längre finns i sortimentet.


OBS! Trimmerhuvud får endast användas med ett specialskydd eller ett STIHL universalskydd för trimmerhuvud och metallverktyg.


395,00*

Utförande

Pris

* Samtliga priser är rekommenderade priser från tillverkaren i svenska kronor inklusive moms.

Vi förbehåller oss rätten till ändringar i den tekniska specifikationen, utrustning och tillbehör. Fråga din Servande Fackhandlare.

Manualer

Manualer

Språk Datum Länk
manual icon International 2022-10-14