Direkt produktval: Stånghäcksax

HL 94 KC-E

Stark häcksax på stång med kort skaft

Allmänt

För professionell skötsel av breda häckar och marktäckande växter är HL 94 K-CE stånghäcksax ett mycket bra val. En vikreducerad växel, ekonomisk 2-MIX motor med ECOSPEED för varvtalsreglering ger långa arbetspass och sänkt ljud för bullerkänsliga områden. Häcksaxen är utrustad med lättstartsystemet STIHL Easy2Start och en 600 mm lång knivbalk som kan justeras 145°. Totallängd 199 cm.

9.890,00*

Utförande

Pris

* Samtliga priser är rekommenderade priser från tillverkaren i svenska kronor inklusive moms.

Vi förbehåller oss rätten till ändringar i den tekniska specifikationen, utrustning och tillbehör. Fråga din Servande Fackhandlare.

Tekniska data

HL 94 KC-E

Tekniska data

Tekniska data Värde
CO2 värde g/kWh 794
Cylindervolym cm³ 24,1
Standard skärlängd cm 60
Effekt kW/hk 0,9/1,2
Ljudeffektnivå dB(A) 1) 108
Ljudtrycksnivå dB(A) 1) 92
Tankvolym l 0,54
Vikt kg 5,7
Vibrationer vänster/höger m/s² 2) 6,4/6,4
Tandavstånd mm 34

1) K-Faktor enl. RL 2006/42/EG = 2,5 dB(A)
2) K-Faktor enl. RL 2006/42/EG = 2 m/s²

Vi förbehåller oss rätten till ändringar i den tekniska specifikationen, utrustning och tillbehör. Fråga din Servande Fackhandlare.

Utrustning

HL 94 KC-E

Standardutrustning

 • Engreppsreglage Zoom
  Engreppsreglage

  Med stånghäcksaxarnas engreppsreglage styrs alla motorns driftsfunktioner bekvämt med en hand.

 • Knivsystem Zoom
  Knivsystem

  Dubbelsidigt slipade knivar ger kraftfulla och precisa snitt också när det gäller tjockare grenar.

 • Primer Zoom
  Primer

  Med den manuella bränslepumpen pumpas bensin in i förgasaren med några enkla tumtryck. Du behöver inte längre rycka i startsnöret för att få fram bensin till förgasaren. Det är ingen risk för överfyllnad då all överflödig bensin rinner tillbaka ner i tanken.

 • Snabbjustersystem 145° Zoom
  Snabbjustersystem 145°

  Knivbalken kan stegvis ställas in över ett område på 145° och kan fällas ner helt, vilket betydligt underlättar både vid transport och förvaring (transportläge).

 • STIHL 2-MIX motor Zoom
  STIHL 2-MIX motor

  2-MIX motorn kombinerar låga utsläpp och bränsleförbrukning med låg vikt och mycket rapp acceleration, vilket är bra både för miljön, hälsan och plånboken. Den rappa accelerationen kommer till sin fulla rätt under arbetet och det finns alltid tillräckligt med kraft för att klippa också grövre häckar.

 • STIHL Easy2Start Zoom
  STIHL Easy2Start

  En spiralfjäder mellan linhjulet och vevaxeln lagrar energin och kompenserar krafttopparna från startdraget. Resultat: du behöver bara hälften så mycket kraft för att dra igång maskinen och hastigheten i själva startrycket kan minskas med hela två tredjedelar.

 • STIHL antivibrationssystem Zoom
  STIHL antivibrationssystem

  En människa som utsätts för vibrationer under en längre tid, från t. ex. ett motorredskap, kan få störningar i blodcirkulationen i händer och armar. STIHLs högeffektiva antivibrationssystem tar upp de farliga vibrationerna från motor och skärutrustning i exakt beräknade buffertzoner och maskinen blir bekväm och ergonomisk att arbeta med.

 • STIHL Ecospeed Zoom
  STIHL Ecospeed

  Med ECOSPEED funktionen kan du köra din stånghäcksax i ett bränslesnålt driftsläge. Vrid reglaget mot minus, då sänks motorns maxvarvtal och häcksaxen går på dellast. Du kan när du vill med ett tryck på gasen få ut max av maskinen, trots att den är ställd på ett lägre varvtal. När motorn går på dellast minskar bränsleförbrukningen och du kan köra betydligt längre på en tank.

Vi förbehåller oss rätten till ändringar i den tekniska specifikationen, utrustning och tillbehör. Fråga din Servande Fackhandlare.

Manualer

Manualer

Språk Datum Länk
manual icon da / fi / no / sv 2022-06-15