Direkt produktval: Skyddsjacka, varseljacka och arbetsjacka

ADVANCE X-SHELL arbetsjacka, herr, orange/svart

ADVANCE X-SHELL arbetsjacka

Allmänt

Exklusivt utvecklad och tillverkad för STIHL av Schöffel. Mycket elastisk, snabbtorkande och värmande. Funktionszoner: de svarta områdena är vattenavvisande och släpper igenom luft, de färgade områdena är vattentäta och andningsaktiva. Bröst och innerfickor  samt nötningsskydd på axlarna. Färg: varselorange och svart. Med ärmficka och reflexränder.

från 3.590,00*

Utförande

Pris

* Samtliga priser är rekommenderade priser från tillverkaren i svenska kronor inklusive moms.

Vi förbehåller oss rätten till ändringar i den tekniska specifikationen, utrustning och tillbehör. Fråga din Servande Fackhandlare.

Tekniska data

ADVANCE X-SHELL Jacke

Tekniska data

Tekniska data Värde
Storlek L,M,S,XL,XS,XXL
Materialsammansättning yttermaterial 100% polyester
Ventilationsöppningar nein
Ventilationsdragkedjor Nej
Regular Fit Nej
Slim Fit Ja
Antal bröstfickor 1
Antal fickor 3
Antal ärmfickor 1

Vi förbehåller oss rätten till ändringar i den tekniska specifikationen, utrustning och tillbehör. Fråga din Servande Fackhandlare.

Utrustning

ADVANCE X-SHELL Jacke

Standardutrustning

 • ANDNINGSFÖRMÅGA Zoom
  ANDNINGSFÖRMÅGA

  FÖR BORT VÄRME OCH SVETT TILL UTSIDAN. Materialet som andas är skönt att ha på sig även vid krävande arbete. Fukten transporteras bort till utsidan och frisk luft strömmar in.

 • FUKTSKYDD SOM ANDAS Zoom
  FUKTSKYDD SOM ANDAS

  BEKVÄMLIGHET OCH VÄDERSKYDD. Skyddskläderna är tillverkade i ett material som är vattentätt och ändå andas. Det gör dem bekväma att bära. Överskottsvärme och svett transporteras bort till utsidan.

 • HÖG ANDEL VARNINGSFÄRG Zoom
  HÖG ANDEL VARNINGSFÄRG

  FÖR BÄTTRE SYNLIGHET. Se till att du syns bra även vid dåliga siktförhållanden och undvik olyckor. Med den höga andelen varningsfärg i orange enligt EN ISO 20471 blir dina skyddskläder mer iögonfallande. Standarden specificerar minimiytan för varningsfärg och retroreflekterande ränder.

 • KÖLDSKYDD Zoom
  KÖLDSKYDD

  EFFEKTIV ISOLERING. Beroende på temperatur kan du använda de värmande funktionskläderna som under- eller ytterkläder. Det välisolerande och snabbtorkande materialet är särskilt lämpat för den kalla årstiden.

 • LÄTT YTTERTYG Zoom
  LÄTT YTTERTYG

  HÖG KOMFORT FÖR VARDAGSBRUK. Ett extra lätt yttertyg förbättrar komforten, till exempel genom användning av speciella funktionsfibrer. Det gör dig väl rustad för det dagliga arbetet i skogen eller vid trädklättring, inte minst på sommaren.

 • SKYDD MOT NÖTNING Zoom
  SKYDD MOT NÖTNING

  SKYDDAR MOT SLITAGE. Tillförlitligt, robust nötningsskydd förhindrar överdrivet snabbt slitage på områden med hög belastning och säkerställer lång livslängd.

 • STRETCHZONER Zoom
  STRETCHZONER

  MER RÖRELSEFRIHET. Viktiga rörelsezoner i dina arbetsbyxor är försedda med flexibelt material. Så kan du alltid känna dig bekväm.

 • TAGGSKYDD Zoom
  TAGGSKYDD

  EXTRA STARK MOT REPOR OCH SKÄR. När du arbetar på eller i närheten av taggiga växter förhindrar taggskyddet, genom sitt extra tåliga material, skador och skrapning av taggar.

 • TVÄTTBAR VID 60 °C Zoom
  TVÄTTBAR VID 60 °C

  FÖR ATT TA ITU MED ENVIS SMUTS. För skogsarbete typisk smuts, t.ex. hartsfläckar, kan bara rengöras vid temperaturer på 60 °C eller högre. Därför är dessa STIHL kläder tvättbara i 60 °C. Så att du kan ha rena och hygieniskt felfria arbetskläder.

Vi förbehåller oss rätten till ändringar i den tekniska specifikationen, utrustning och tillbehör. Fråga din Servande Fackhandlare.

Manualer

Manualer

Språk Datum Länk
manual icon International 2023-12-15