Direkt produktval: Skyddshjälm och skogshjälm

Hjälmpaket ADVANCE X-Vent

Komplett paket med mycket bra ljusgenomsläpp

Allmänt

Innovativt hjälmpaket, mycket enkelt att ställa in passformen på med rattjustering och ställbara hörselskydd. Hjälmen har integrerade slitsar som ger bra ventilation och en kort skärm som inte hindrar sikten eller är i vägen under arbetet. Etsat nätvisir med mycket bra ljusgenomsläpp. Reflexränder runt om ger hög synlighet. Elastiska fliestätningar runt om förhindrar att smuts tränger in. Hörselskydd med bra dämpning enligt EN 352, EN 397, EN 1731.

1.645,00*

Utförande

Pris

* Samtliga priser är rekommenderade priser från tillverkaren i svenska kronor inklusive moms.

Vi förbehåller oss rätten till ändringar i den tekniska specifikationen, utrustning och tillbehör. Fråga din Servande Fackhandlare.

Utrustning

ADVANCE X-Vent

Standardutrustning

 • Etsat visir Zoom
  Etsat visir

  Helt klart det visir med bäst ljusgenomsläpp. Robust nät med speciell struktur som stör ögat mindre. Rostfritt, etsat material. Observera att ett visir aldrig kan ersätta ett riktigt ögonskydd (skyddsglasögon).

 • HJÄLMVENTILATION Zoom
  HJÄLMVENTILATION

  OPTIMERAD LUFTCIRKULATION. Hjälmventilationen ger ett bättre och svalare inneklimat i hjälmen, vilket gör att du kan arbeta bekvämt även under varma dagar. Ventilationshålen är fördelade över hela hjälmskalet och ger extra bra luftcirkulation. På så sätt kan värme och fukt avdunsta bättre.

 • Bländskydd Zoom
  Bländskydd

  Skärm som fungerar som bländskydd vid starkt ljus och som skyddar mot snö och regn. Gör arbetet bekvämare och tar bort onödig irritation för ögonen.

Vi förbehåller oss rätten till ändringar i den tekniska specifikationen, utrustning och tillbehör. Fråga din Servande Fackhandlare.