Direkt produktval: Sopmaskin manuell

KG 550

Praktisk sopmaskin

Allmänt

Kompakt och praktisk sopmaskin för arbeten runt huset och ytor upp till ca. 300 kvm. Utrustad med STIHL MultiClean sopsystem, central höjdjustering i 8 steg med stora hjul på sidan. Mycket enkelt att tömma den 25 l stora behållaren. Perfekt för utomhusbruk. 4 års hållbarhetsgaranti på de slitstarka nylonborstarna.

2.590,00*

Utförande

Pris

* Samtliga priser är rekommenderade priser från tillverkaren i svenska kronor inklusive moms.

Vi förbehåller oss rätten till ändringar i den tekniska specifikationen, utrustning och tillbehör. Fråga din Servande Fackhandlare.

Utrustning

KG 550

Standardutrustning

  • Avståndsrullar Zoom
    Avståndsrullar

    Avståndsrullarna som sitter på båda sidorna ser till så att arbetet längs med kanter blir mycket enklare och exaktare. Desutom skyddar de båda maskinen och kantmaterialet mot evntuella skador.

  • SOPBEHÅLLARE Zoom
    SOPBEHÅLLARE

    GOTT OM PLATS. Den stora behållaren rymmer extra mycket skräp. Tack vare handtaget kan du snabbt och enkelt ansluta behållaren till sopmaskinen. Det förhindrar att behållaren faller ut.

  • EXTRA ROBUSTA BORSTAR Zoom
    EXTRA ROBUSTA BORSTAR

    FÖR EN LÅNG LIVSLÄNGD. Tack vare den speciella placeringen tar borsten även upp smuts som ligger platt på marken, till exempel våta löv. Borstarna på sopmaskinen är tillverkade av slitstark polyamidplast som kännetecknas av hög elasticitet och robusthet. Det ger borsten en mycket lång livslängd.

  • LÅNGTIDSVÄXELLÅDA Zoom
    LÅNGTIDSVÄXELLÅDA

    GER LÄTTARE HANTERING. Tack vare direktdrivningen på sopborstarna är det lättare att skjuta på sopmaskinen. Den direkta kraftöverföringen från växellådan till borstarna ger dessutom avsevärt bättre verkningsgrad jämfört med remdrivna maskiner. När du backar maskinen, vänder sig borstarna inåt och förhindrar att skräp slungas ut.

  • STIHL MultiClean Zoom
    STIHL MultiClean

    Det speciella sopsystemet gör så att alla olika typer av smuts enkelt tas upp. Två tallriksborstar transporterar smutsen in i den bakomliggande behållaren. Den extra borstvalsen ser till så att också det allra finaste dammet samlas upp. Eftersom smutsen lyfts upp redan i maskinens framkant är det ingen risk för att det skall klämmas fast under maskinen. Via tallriksborsten i sidan sopas till och med smuts längs med väggar och andra hinder enkelt upp.

Vi förbehåller oss rätten till ändringar i den tekniska specifikationen, utrustning och tillbehör. Fråga din Servande Fackhandlare.

Manualer

Manualer

Språk Datum Länk
manual icon International 2022-08-18