Direkt produktval: Vertikalskärare

RL 540

RL 540 bensindriven vertikalskärare: ett kraftpaket för större gräsytor

Allmänt

STIHL starka bensindrivna gräsmatteluftare RL 540 befriar större gräsytor, effektivt och bekvämt från mossa, dött gräs och gräsfilt. Driven av en stark bensinmotor ger vertikalskäraren gräsmattan en optimal luftning. Vertikalskärarenhetens arbetsdjup ställs bekvämt direkt på handtaget efter önskemål. Lufta gräsmattan någon gång per ås så förbättras näringsupptaget och tillväxten markant. Med en arbetsbredd på 38 cm och de lättrullande hjulen med specialprofil går jobbet både snabbt och enkelt. Robust polymerkåpa som håller länge och tål tuffa tag. Mossrivaren är både enkel att transportera och tar liten plats att förvara tack vare det fällbara handtaget.

8.290,00*

Utförande

Pris

* Samtliga priser är rekommenderade priser från tillverkaren i svenska kronor inklusive moms.

Vi förbehåller oss rätten till ändringar i den tekniska specifikationen, utrustning och tillbehör. Fråga din Servande Fackhandlare.

Tekniska data

RL 540

Tekniska data

Tekniska data Värde
Arbetsbredd cm 38
Arbetsdjup mm 25
Arbetsljudnivå uppmätt LpA [dB(A)] dB(A) 81
Cylindervolym cm³ 149
Gräsyta m² upp till 2.000
Ljudeffektnivå garanterad LWAd [dB(A)] dB(A) 94
Ljudeffektinvå uppmätt LWA [dB(A)] dB(A) 92
Motortyp Series XT675 OHV SC
Nominell effekt v/min 2.800
Nominell effekt v/min 2,2 kW / 3,0 hk
Tolerans KpA [dB(A)] dB(A) 2
Tolerans KWA [dB(A)] dB(A) 2
Vibrationer handtag ahw m/s² 4,12
Vibrationer tolerans K m/s² 2,06
Vikt kg 33

Vi förbehåller oss rätten till ändringar i den tekniska specifikationen, utrustning och tillbehör. Fråga din Servande Fackhandlare.

Utrustning

RL 540

Standardutrustning

 • Arbetsdjupsinställning Zoom
  Arbetsdjupsinställning

  Arbetsdjupet ställs enkelt in via ett ergonomiskt vred i sex steg, direkt på handtaget. Via vredet kan vertikalskärarenheten både höjas och sänkas, enkelt och bekvämt.

 • Bärhandtag Zoom
  Bärhandtag

  STIHLs vertikalskärare är utrustade med ett integrerat bärhandtag som gör det enkelt att både flytta och transportera maskinen. Handtaget kan dessutom användas som ett stötskydd och skyddar kåpan mot hinder på gräsmattan.

 • Fällbart handtag Zoom
  Fällbart handtag

  Med det fällbara handtaget blir STIHLs vertikalskärare enkla att rengöra samt tar liten plats både vid förvaring och transport.

 • Lättrullande hjul Zoom
  Lättrullande hjul

  De lättrullande hjulen på STIHLs vertikalskärare är utrustade med både en specialprofil för enklare manövrering, bättre grepp och och riktningsstabilitet.

 • Motor med lättstartsystem Zoom
  Motor med lättstartsystem

  Med SmartChoke teknologin startar STIHLs vertikalskärare enkelt och utan problem oavsett temperatur.

 • Polymerkåpa Zoom
  Polymerkåpa

  Polymerkåpan i STIHLs vertikalskärare är av ett högteknologiskt material som kombinerar låg vikt med hög motståndskraft och styrka. Det är dessutom värme- och UV-beständigt.

 • Vertikalskärarenhet Zoom
  Vertikalskärarenhet

  Vertikalskärarenheten på STIHLs vertikalskärare är utrustad med robusta, fasta knivar. Gräsmattan luftas ända ner till grästorven.

Vi förbehåller oss rätten till ändringar i den tekniska specifikationen, utrustning och tillbehör. Fråga din Servande Fackhandlare.

Manualer

Manualer

Språk Datum Länk
manual icon International 2023-06-13