Direkt produktval: AK-System batterimotorsåg
AK-System batterimotorsåg

AK-System batterimotorsåg

En äkta STIHL motorsåg

Låg vikt och perfekt balanserad. Det är en batterimotorsåg i STIHL AK-System. En batterisåg som gjord för att såga av mindre grenar i trädgården och för att såga mindre vedklampar till en mysig brasa. Imponerande driftstid och snabb laddning som gör att du kan arbeta ostört så att du blir klar fortare. Med effektiv EC motor och batteridrift arbetar motorsågarna tyst och med hög skäreffekt tack vare STIHL 1/4" Picco sågkedja.

Jämförelse
Modell Pris
MSA 120 C-B 2.190,00*
MSA 120 C-B, set Ord. Pris 3.490,00* Nu 2.990,00**
MSA 140 C-B 2.990,00*
MSA 140 C-B, set 3.990,00*
alt

För att förstå och bedöma riskerna med att arbeta med motorsåg, behövs instruktioner. Var noga med att alltid bära skyddsutrustning när du använder motorsåg.
Skulle det vara några oklarheter, rekommenderar vi att du hämtar din motorsåg i din STIHL återförsäljares butik, istället för att få den hemlevererad..

Du kan hitta mer information här.

Samtliga priser är rekommenderade priser från tillverkaren i svenska kronor inklusive moms.

** Rekommenderade kampanjpriser från tillverkaren i svenska kronor. Kampanjpriserna är begränsade till gällande kampanjperiod och så långt lagret räcker.

Vi förbehåller oss rätten till ändringar i den tekniska specifikationen, utrustning och tillbehör. Fråga din Servande Fackhandlare.