STIHL AS batterisystem: För trädgård och privata utomhusmiljöer

De extremt kompakta och manövrerbara batteridrivna maskinerna i nya AS-System är perfekta för detaljarbeten i trädgården och privata utomhusmiljöer. Ett utbytbart batteri levererar tillförlitligt den energi du behöver.

 STIHL AS-System batteridrivna maskiner: GTA 26 batteridriven grenkap, HSA 26 batteridriven häcksax och SEA 20 batteridriven handdammsugare
Logotyp för AS-System

STIHL AS-System

Är din trädgård din hobby? Har du främst mindre gräsmattor och trädarbeten att sköta på din tomt på säsongsbasis och behov av att huvudsakligen dammsuga mindre ytor i garaget, verkstaden och bilen? Då kommer du att vara väl rustad med de batteridrivna maskinerna i serien AS-System.

Användarvänligheten hos de kompakta batteridrivna maskinerna i AS-System gör dem perfekta för tillfällig användning. Det kompakta formatet gör dem också mycket enkla att förvara mellan användningstillfällena – men det hindrar dem inte från att även erbjuda hög prestanda och utmärkt hållbarhet. Energin som driver maskinerna i AS-System levereras tillförlitligt från ett utbytbart litiumjonbatteri.

Batteridrivna maskiner i AS-System

AS-System omfattas av tre trädgårdsredskap: HSA 26 batteridriven busksax, GTA 26 batteridriven grenkap och SEA 20 batteridriven handdammsugare.

STIHL HSA 26 batteridriven busksax

En buske trimmas med STIHL HSA 26 batteridriven busksax

HSA 26 batteridriven busksax

Håll buskar och gräskanter i toppform med HSA 26. De smidiga batteridrivna busksaxarna från STIHL är perfekta för skötsel av små häckar och småbladiga prydnadsträd. Gräskanterna kan trimmas snabbt och exakt med den medföljande kanttrimmern.

STIHL GTA 26 grenkap

Häckgrenar trimmas med STIHL GTA 26 batteridriven grenkap

GTA 26 batteridriven grenkap

Den lättanvända grenkapen STIHL GTA 26 med utbytbart 10,8 V litiumjonbatteri är perfekt för beskärning av träd och buskar, nedklippning av trädgårdsavfall och mindre byggjobb.

STIHL SEA 20 handdammsugare

En bil som dammsugs med en SEA 20 batteridriven handdammsugare.

Med den lättmanövrerade batteridrivna handdammsugaren från STIHL kan du enkelt rengöra små, torra ytor och hörn. Den kompakta designen, den kraftfulla sugeffekten och de mångsidiga sugtillbehören möjliggör flexibel och exakt användning. Den låga vikten, det bekväma mjuka handtaget och den integrerade låslösningen gör den praktisk och enkel att hantera.

Testa STIHL AS-System nu

Vill du utforska STIHL AS-System på egen hand? Inga problem – du kan testa alla batteridrivna maskiner i serien AS-System hos en återförsäljare nära dig.

Tillbehör

För att säkerställa att dina maskiner i serien AS-System alltid fungerar problemfritt finns det ett urval av praktiska tillbehör till AS-System såsom batterier, laddare med mera.

Indikativ batterilivslängd för AS-System

De batteridrivna maskinerna i STIHL AS-System är inte bara kompakta och smidiga, utan även uthålliga och kraftfulla.* Det gör dem perfekta för underhåll runt huset och i trädgården. Oavsett om du trimmar din häck, beskär fruktträd eller suger upp smuts är AS-System redo att hjälpa till.

Här hittar du en översikt över batterilivslängd och laddningstider för alla batteridrivna maskiner från STIHL. 

Maskin Drifttid per batteriladdning* Användningsexempel*
HSA 26 Upp till 110 min Trimma upp till 30 buxbomsklot
GTA 26 Upp till 25 minuter Vid sågning av grenar (ø 4 cm) upp till 80 snitt
SEA 20 Upp till 14 minuter Vid uppsugning av smuts

*Angiven batteritid per laddning och områdesspecifikationer är ungefärliga värden och kan variera beroende på hur maskinen används och vad som kapas