STIHL just nu!

Besök din Servande Fackhandlare.

Återförsäljare STIHL

Just nu får du 500 kr (inkl. moms) när du handlar utvalda STIHL motorsågar, som du kan köpa skyddsutrustning för. Vill du läsa mer om erbjudandet kan du göra det i broschyren här.

Vill du se allt vad vi har att erbjuda, gå till din STIHL Servande Fackhandlares hemsida. 

För att vara helt säker, välj ett försäljningsställe märkt med "Se priser och erbjudanden" i vår sökmotor. Du får en komplett översikt av allt som är på gång redan på första sidan. 

Våra återförsäljare är speciellt utvalda av oss på grund av sin kunskap, erfarenhet och servicekänsla. Du får tala med någon som kan det dom säljer. För din trygghet och säkerhet.

STIHL App

Ladda ner STIHL connected App nu – naturligtvis utan kostnader

Gratis STIHL connected App för Smarttelefoner och surfplattor är det ultimata verktyget när du är på språng. Dra nytta av värdefull know-how och service runt STIHL produktsortiment. Praktiska verktyg som blandningskalkylatorn för att få den perfekta blandningen bensin och olja eller de enkla steg för steg vägledningarna för att få ut mesta möjliga av din STIHL. Spara dina egna produkter under "Min STIHL" så har du alltid full koll och kan alltid se vilka tillbehör som finns, manualen alltid till hands m.m. Med den intuitiva återförsäljarsökningen hittar du på några få klick din närmaste STIHL butik.

sidebar-teaser-rapid-duro-3-video Klicka här för att se hur länge en hårdmetallkedja håller

En hårdmetallkedja håller ända upp till 4 gånger längre än en standardkejda. Här kan du se en enkel jämförelse.

Film STIHL hårdmetallkedja (13.65 MB)