7 450,00 kr
Alla priser är inklusive 25 % moms.
Välj produkt
Store pick up only
Köp den här produkten hos en av våra många lokala återförsäljare. Hitta en butik och kontakta återförsäljaren för information om tillgänglighet.

Tekniska data

Isoleringsvärde31 dB
H-värde36 dB
M-värde29 dB
L-värde21 dB
Bluetooth-profilStandard 4.1, HSP, HFP, AVRCP, A2DP

ADVANCE ProCOM: Kommunciera bekvämt och enkelt


STIHL ADVANCE ProCOM är både ett hörselskydd och en innovativ kommunikationslösning så att du enkelt, bekvämt och effektivt kan kommunicera också i bullriga miljöer utan att behöva använda några fler enheter. Det smarta hörselskyddet med hjälmfäste gör det möjligt för ända upp till 16 personer att kommunicera direkt med varandra på ett avstånd upp till 600 m. Varje hörselskydd fungerar samtidigt som en förstärkare, så att räckvidden i större nätverk kan förlängas. Speciellt vid mer krävande arbetsuppgifter främjar och säkrar den höga ljudkvaliteten i ADVANCE ProCOM en klar och tydlig kommunikation. Yrkesanvändare inom skog och trädvård, men även inom t.ex. trädgård och lantbruk, på byggarbetsplatser eller privata skogsägare uppskattar dessutom att de är enkla att använda samt möjligheterna, att både kunna lyssna och prata samtidigt./strong>.


Tydliga och ergonomiska knappar, enkla att känna igen, gör det enkelt att använda hörselskyddet STIHL ADVANCE ProCOM också med handskarna på. De är dessutom enkla, både att montera och koppla. Via Bluetooth®-kopplingen till din mobiltelefon kan du använda flera av telefonens funktioner som t.ex. att ringa samtal, lyssna på musik eller använda röststyrningen, utan att du behöver ta upp telefonen ur fickan. Även en vanlig kommunikationsradio kan anslutas och integreras med STIHL ADVANCE ProCOM via Bluetooth®. För att lyssna på musik, etc. är en FM.radio integrerad.


ADVANCE ProCOM

Service & Tips