748,00 kr
Alla priser är inklusive 25 % moms.
Välj produkt
Store pick up only
Köp den här produkten hos en av våra många lokala återförsäljare. Hitta en butik och kontakta återförsäljaren för information om tillgänglighet.

Batteribox (Systainer³ System) storlek M: För bekväm transport och säker förvaring av batteri och laddare

En säker förvaring eller transport av dina STIHL AP batterier med tillhörande laddare får du med STIHL batteribox (Systainer3 System) storlek M. Den lätta och tåliga Systainer3 boxen är gjort i en stark plast. I innerboxen ligger batterierna i STIHL AP-system säkert och utan att glida vid en transport. Skulle olyckan vara framme skyddas de effektivt mot eventuella skador. Praktisk utdragshjälp fram gör det enkelt att öppna STIHL batteribox även om den står i en hylla. Med T-Loc-låset öppnas och stängs boxen snabbt och enkelt med en hand. Dessutom kan alla batteriboxar från STIHL i storlek M staplas och kopplas med varandra och andra STIHL batteriboxar ur Systainer3 Systemet. I stapeln går det utan problem att öppna varje enskild box.

Samtliga STIHL batteriboxar i (Systainer3 Systemet) är kompatibla med andra Systainern. De är också kompatibla med bott vario3-Systemen.

STIHL batteribox storlek M (Systainer3 System) har plats för 6 STIHL AP batterier och någon av batterisnabbladdarna STIHL AL 301 eller AL 500.

Obs: L -BOXX och Systainer3 kan inte staplas på varandra.

Service & Tips