645,00 kr
Alla priser är inklusive 25 % moms.
Välj produkt
Store pick up only
Köp den här produkten hos en av våra många lokala återförsäljare. Hitta en butik och kontakta återförsäljaren för information om tillgänglighet.

Batteribox (Systainer³ System) storlek S: För bekväm transport och säker förvaring av batteri och laddare

STIHL-batteribox (Systainer3-system) storlek S är perfekt för säker förvaring eller för att transportera dina AP-batterier och tillhörande snabbladdare. Systainer3-boxen gjord i stark plast är både lätt och hållbar. I STIHL batteribox, storlek S, kan du förvara dina batterier från STIHL AP-system samt laddare i insatserna så att de sitter säkert och inte glider samt skydda dem från skador vid en eventuell kollision. Det praktiska bärhandtaget fram på STIHL batteribox S gör den enkel och ergonomisk att bära. Med T-Loc-fästet går det inte bara snabbt att stänga eller öppna den praktiska STIHL batteriboxen med en hand, utan den kan även staplas med andra STIHL batteriboxar från Systainer3-systemet i en stabil stapel stack. Boxarna i stapeln går fortsatt att komma åt, var för sig.

Alla STIHL batteriboxar i (Systainer3 systemet) är kompatibla med andra Systainers. De är också kompatibla med bott vario3-systemen.

STIHL batteribox (Systainer3-systemet) storlek S har plats för 4 STIHL AP- batterier eller 2 AP-batterier och antingen STIHL AL 301 snabbladdare eller snabbladdare STIHL AL 500.

Obs: L -BOXX och Systainer3 kan inte staplas på varandra.

Service & Tips