1 215,00 kr
Alla priser är inklusive 25 % moms.
Välj produkt
Store pick up only
Köp den här produkten hos en av våra många lokala återförsäljare. Hitta en butik och kontakta återförsäljaren för information om tillgänglighet.

Cut Kit 7: Set med svärd och kedja till batterimotorsåg MSA 200

Till och med den allra bästa sågkedjan blir efter en tids användning trubbig. Om du inte har någon möjlighet att fila kedjan under arbetet, eller behöver du byta skärutrustning, finns STIHL Cut Kits som en praktisk lösning.

Med STIHL Cut Kit 7 bibehåller du en alltid lika hög skäreffekt på din batterimotorsåg STIHL MSA 200. Du byter snabbt och enkelt själv svärd och kedja, anpassad till din STIHL motorsåg, var du än befinner dig och du är alltid klar för för nästa uppgift.  När du skall byta har vi en enkel monteringsinstruktion som hjälper dig på traven. Du hittar den via en QR-kod på förpackningen till ditt Cut Kit.

STIHL Cut Kit 7 till STIHL MSA 200 MS 151 innehåller följande för byte av skärutrustning:

  • 1 x svärd STIHL Rollomatic E Mini, 1/4" P, 1,1 mm (35 cm)
  • 2 x STIHL sågkedja 1/4" P Picco Micro 3 (PM3), 1,1 mm

Det smala och lätta svärdet STIHL Rollomatic E Mini, 1/4" P är optimalt för effektivt och precist arbete, t.ex. för att klippa buskar, kapa upp ved eller beskära träd. STIHL sågkedja 1/4" P Picco Micro 3 (PM3) har låg kasttendens och låga vibrationer och har en mycket flack och smal uppbyggnad. Den ger hög skäreffekt när du arbetar med din motorsåg i trädgården.

Svärd och kedja är perfekt anpassade till varandra och ökar din motorsågs tillförlitlighet – också vid längre arbetspass. Du drar nytta av maximal effekt och vid ett byte av skärutrustning bibehåller du samma höga effekt och precision över tid.

Cut Kit 7

Service & Tips