289,00 kr
Alla priser är inklusive 25 % moms.
Välj produkt
Store pick up only
Köp den här produkten hos en av våra många lokala återförsäljare. Hitta en butik och kontakta återförsäljaren för information om tillgänglighet.

Optimal filning av Hexa sågkedjor


Frekvent användning med en STIHL motorsåg som STIHL MS 462 gör att Hexa sågkedjan tappar i skäreffekt och blir trubbig med tiden.


Med STIHL Hexa filset kan du fila din sågkedja med precision. Hexafilens hexagonala form och Hexa sågkedjans skärtänder är perfekt anpassad efter varandra så att du får en perfekt filvinkel samt snabb och enkel filning. STIHL Hexa sågkedja sågar snabbare och håller skärpan betydligt längre.


STIHL Hexa filset innehåller följande:  • Hexa-fil med filhandtag i trä, så att du kan bekvämt och enkelt håller Hexa-filen i samma läge under filningen.

  • En filmall med så att du kan kontrollera filvinklar, tandlängd och spårdjup. Det kan också användas för att rengöra svärdsspår och oljehål i svärdet.

  • En flatfil med filhandtag i trä för efterslipning av skärdjupsbegränsare.


STIHL Hexa filset kommer i en stabil väska med en praktisk bältesögla, så att du alltid har allt du behöver för skötseln av din Hexa sågkedja till hands.


Service & Tips