8 350,00 kr
Alla priser är inklusive 25 % moms.
Välj produkt
Store pick up only
Köp den här produkten hos en av våra många lokala återförsäljare. Hitta en butik och kontakta återförsäljaren för information om tillgänglighet.

Tekniska data

Isoleringsvärde31 dB
H-värde36 dB
M-värde29 dB
L-värde21 dB
Produktegenskapmycket hög ljusgenomsläpplighet

Funktioner

Hjälmpaket ADVANCE X-Vent ProCOM: Optimal kombination mellan skydd och kommunikation

STIHL ADVANCE X-Vent ProCOM hjälmpaket för för professionell användning inom skogs- och trädvård, men även i trädgårds- och landskapsskötsel, på byggarbetsplatser och för privat användning i skogen kombinerar fördelarna med STIHL ADVANCE X-Vent hjälm och STIHL ADVANCE ProCOM hörselskydd i ett och samma set. Hög bärkomforten samt ett visir med mycket hög ljusgenomsläpp på 75-80 % för god sikt även under sämre ljusförhållanden. Du justerar snabbt och enkelt hjälmen med bara en hand efter din huvudform.

Med det innovativa kommunikationssystemet STIHL ADVANCE ProCOM kan du bekvämt och säkert kommunicera under arbetet, t.o.m. i bullriga miljöer utan att du behöver fler enheter. Du kan ansluta upp till 16 headset inom en räckvidd på upp till 600 m som kan kommunicera med varandra. Med hjälp av den tillhörande ProCOM-appen kan STIHL ADVANCE ProCOM hörselskydd individuellt anpassas efter dina personliga behov. Om det behövs kan omgivningsljud aktiveras med en knapptryckning. Som tillbehör till STIHL ADVANCE hjälmpaket X-Vent ProCOM finns ett regnskydd med innerfäste, integrerbara glasögon och en hakremm att välja mellan.

Information om ADVANCE X-Vent ProCOM hjälmpaket:

  • Hjälm: ABS
  • Svettband: funktionsmaterial
  • Standarder: EN 352, EN 397, EN 1731
  • Hörselskydd: SNR 31 (H: 36, M: 29, L: 21)

    Observera att du också hittar säkerhetsinstruktioner i manualen för din STIHL produkt.

Service & Tips