4 740,00 kr
Alla priser är inklusive 25 % moms.
Välj produkt
Store pick up only
Köp den här produkten hos en av våra många lokala återförsäljare. Hitta en butik och kontakta återförsäljaren för information om tillgänglighet.

Install KIT 3 BIO iMOW® med biologiskt nedbrytbara fästpinnar

Med STIHL iMOW® Install KIT 3 BIO har du en grund för en lyckad installation av din STIHL iMOW® robotgräsklippare. Du kan enkelt avgränsa önskat arbetsområde för klippningen genom att lägga begränsningsslingan utmed klippytans ytterkant. Slingan fixerar du sedan med de medföljande fästpinnarna, som är gjorda i ett biologiskt nedbrytbart material. Hur stort det optimala avståndet mellan gräsytans ytterkant och slinga bör vara, hittar du enkelt i bruksanvisningen till din iMOW® robotgräsklippare.

STIHL Install KIT 3 BIO till iMOW® innehåller en rulle med 300 m STIHL ARB 151 begränsningsslinga (Ø 3,4 mm) för avgränsning av klippytan, 400 STIHL iMOW® fästpinnar BIO för fixering av slingan och 5 skarvkopplinar STIHL ADV 010 för att sammanfoga slingsegment samt kabelmarkeringar. Med installationskitet och din STIHL iMOW® robotgräsklippare med laddstation kan du själv göra installationen.

Naturligtvis kan du låta göra förberedelser och installation av din iMOW® robotgräsklippare av din närmaste  STIHL fackhandlare.

Service & Tips