5 150,00 kr
Alla priser är inklusive 25 % moms.
Ny
Välj produkt
Store pick up only
Köp den här produkten hos en av våra många lokala återförsäljare. Hitta en butik och kontakta återförsäljaren för information om tillgänglighet.

Tekniska data

Skärbredd41 cm
Skärhöjd20 - 100 mm
Skärhöjdsinställning7-level (central)
Gräsuppsamlarvolym52 l
Drivning--

Funktioner

RMA 243 sladdlös gräsklippare: Effektivt arbete på mindre gräsmattor

För privat arbete i trädgården erbjuder STIHL RMA 243 sladdlös gräsklippare hobbyträdgårdsmästare hög prestanda och är mycket tyst. Det innebär att den även kan användas i bullerkänsliga områden som t.ex. bostadsområden. Med en klippbredd på 41 cm kan du effektivt klippa gräsmattor på mindre ytor. Tack vare multikniv, mulchingkil och sidoutkast som standard är den här gräsklipparen lämplig för både klippning och mulching. Du kan antingen samla upp gräsklippet direkt eller fördela det över gräsmattan via sidoutkastet.

Det fällbara och höjdjusterbara komfortstyret säkerställer bekväm och ergonomisk styrning av gräsklipparen, och den centrala klipphöjdsjusteringen gör att du kan ställa in önskad längd på din gräsmatta i 7 steg från 20 mm till 100 mm. Den fällbara gräsuppsamlaren på 52 liter rymmer hur mycket gräsklipp som helst och är lätt att tömma.

I vår översikt över STIHLs batteri- och laddningstider kan du se hur mycket gräsmatta du kan klippa med en laddning av din STIHL RMA 243 sladdlösa gräsklippare och hur lång tid det tar för batteriet att ladda.

Service & Tips