448,00 kr
Alla priser är inklusive 25 % moms.
Välj produkt
Store pick up only
Köp den här produkten hos en av våra många lokala återförsäljare. Hitta en butik och kontakta återförsäljaren för information om tillgänglighet.

Service Kit 35 till kapmaskin TS 410, TS 420 och TS 440: Längre livslängd med regelbundet underhåll

Med servicekit 32 till STIHL bensindrivna kapmaskin har du allt du behöver, för att själv göra basunderhållet på din maskin. Proaktivt, och regelbundet underhåll förlänger din kapmaskins livslängd. Det bidrar till att din kapmaskin arbetar med optimal effekt och hög tillförlitlighet.


I STIHL servicekit 32 till TS 410, TS 420 och TS 440ingår:  • Pappersluftfilter

  • Förfilter

  • Tändstift

  • Bränslefilter


De långa filtertiderna på STIHL luftfilter gerlånga rengöringsintervall och insatstider. Ett rent filter höjer motoreffekten, bibehåller en låg bränsleförbrukning och din kapmaskin är fortsatt lika lätt att starta. Därför är det viktigt att regelbundet byta luftfilter. För att bibehålla den höga motoreffekten rekommenderar vi också att du regelbundet kontrollerar och vid behov byter tändstift. Durch den Bränslefiltret håller smutspartiklar borta från bränslet, innan de annars kunde ha hamnat i motorn, vilket ökar maskinens livslängd. Därför är det också bra att regelbundet byta bränslefiltret.


För att enkelt byta luftfilter och tändstift använder du den praktiska kombinyckeln, som följde med din trimmer när du köpte den. I servicekitets förpackning sitter en kartonghake integrerad som du kan fiska upp bränslefiltret med. Du behöver inga ytterligare verktyg.Du kan också hitta en QR-kod på förpackningen som leder till en enkel instruktionsfilm.

Service Kit für TS 410, 420

Service & Tips