304,00 kr
Alla priser är inklusive 25 % moms.
Välj produkt
Store pick up only
Köp den här produkten hos en av våra många lokala återförsäljare. Hitta en butik och kontakta återförsäljaren för information om tillgänglighet.

Service Kit 38 till ryggblås och sprutaggregat: Längre livslängd med regelbundet underhåll

Ditt arbete med din STIHL ryggburna bensindrivna lövblås eller sputaggregatblir så mycket effektivare, när de kan utnyttja sin fulla effekt. För att bevara optimal effekt och hög tillförlitlighet på din ryggblås eller sprutaggregat, gör proaktivt och regelbundet basunderhåll på din maskin. Med komponenterna som ingår i servicekit 38 är det fort gjort att öka livslängden på din maskin.


I STIHL servicekit 38 till BR 350, BR 450 och SR 450 ingår:  • Pappersluftfilter

  • Tändstift

  • Bränslefilter


STIHL pappersfilter håller en hög och bra effektivitet under lång tid och skyddar effektivt motorn. Den speciella beläggningen på filterytan skyddar dessutom mot vattenstänk. Ett rent filter höjer motoreffekten, bibehåller en låg bränsleförbrukning och din STIHL ryggblås och sprutaggregat är fortsatt lika lätt att starta.

Kontrollera också bränslefiltret, så attinga smutspartiklar kommer in i motorn via bränslet. Regelbundet byta av dessa komponenter skyddar motorn och bidrar till en ökad livslängd. Vi rekommenderar också att byta tändstift för att bibehålla en ren förbränning i motorn och så att du kan fortsätta arbeta med optimal motoreffekt.


Du behöver inga extra verktyg för att göra basunderhållet. För att byta luftfilter och tändstift använder du enklast den kombinyckel som följde med när du köpte din maskin. För att komma åt luftfiltret sitter det en kartonghake integrerad i servicekitets förpackning. Du kan också hitta en QR-kod på förpackningen som leder till en enkel instruktionsfilm.

Servicekit 38

Service & Tips