143,00 kr
Alla priser är inklusive 25 % moms.
Välj produkt
Store pick up only
Köp den här produkten hos en av våra många lokala återförsäljare. Hitta en butik och kontakta återförsäljaren för information om tillgänglighet.

Service Kit till grästrimmer: Längre livslängd med regelbundet underhåll

Med servicekit 47 till STIHL bensindrivna grästrimrar kan du själv sköta basunderhållet. Med proaktivt och regelbundet underhåll, som byte av bränsle- och luftffilter samt tändstift, förlänger du livslängden på din maskin. Du hjälper till att skydda olika delar i maskinen från smuts och skador och motorn kan arbeta med optimal effekt och hög tillförlitlighet.


I STIHL Service Kit 47 till FS 38 (med STIHL 2-MIX motor) och FS 55 (med STIHL 2-MIX motor) ingår:  • Fleeceluftfilter

  • Tändstift

  • BränslefilterService Kit 47 kan användas till STIHL bensintrimrar FS 38 och FS 55 med 2-MIX motor. För att välja rätt Service Kit, kontrollera att tändstiftet har en glödtråd, storlek M10.

. Proaktivt och regelbundet underhåll, som byte av luft- och bränslefilter samt tändstift, bidrar till att öka livslängden på din trimmer.. Det skyddar olika maskinkomponenter och delar från smuts och säkerställer att motorn alltid fungerar tillförlitligt samt levererar optimal effekt.


STIHL fleecefilter är ett effektivt och bra filter under olika föhållanden. Grövrre partiklar fångas upp redan på filterytan, medan finare partiklar fastnar inne i filtret, vilket skyddar motorsågsens motor från damm och smuts. Effekten bibehålls, precis som en låg bränsleförbrukning och din motorsåg är fortsatt lika lätt att starta.


För att bibehålla den höga effekten rekommenderar vi också att du regelbundet byter tändstift. Det är grundläggande för en ren förbränning i motorn. Bränslefiltret håller smutspartiklar borta från bränslet, innan de annars kunde ha hamnat i motorn, vilket ökar maskinens livslängd. Därför är det också bra att regelbundet byta bränslefiltret.


För att enkelt byta luftfilter och tändstift använder du den praktiska kombinyckeln, som följde med din motorsåg när du köpte den. I servicekitets förpackning sitter en kartonghake integrerad som du kan fiska upp bränslefiltret med. Du behöver inga ytterligare verktyg.

Service & Tips