420,00 kr
Alla priser är inklusive 25 % moms.
Välj produkt
Store pick up only
Köp den här produkten hos en av våra många lokala återförsäljare. Hitta en butik och kontakta återförsäljaren för information om tillgänglighet.

Stänkskydd: för effektivt skydd mot vattenstänk vid arbete med högtryckstvättar

När du arbetar med STIHLs elektriska högtryckstvättar, t.ex. STIHL RE 80, kan du skydda dig själv och omgivningen från smutsigt stänkvatten med STIHLs stänkskydd. Vid privat och yrkesmässigt arbete, t.ex. fasadrengöring eller rengöring av träterrasser, lossnar smuts, växtrester eller småsten genom det höga vattentrycket och sprutar i olika riktningar, särskilt i hörn och på kanter. STIHLs stänkskydd håller stänkvattnet borta så att omgivningen skyddas mot stänk av smutsigt vatten. 

Du kan snabbt och enkelt fästa stänkskyddet på högtryckslansen på din STIHL högtryckstvätt med hjälp av en spännmutter. Tack vare det genomskinliga höljet har du alltid en god överblick över rengöringsresultatet. Den särskilt långa borstringen anpassar sig enkelt till olika rengöringsobjekt och ytor och säkerställer därmed ett tillförlitligt stänkskydd även i svåra områden som hörn och kanter. 

Den är kompatibel med de elektriska högtryckstvättarna STIHL RE 80 till STIHL RE 170 PLUS.

Service & Tips