955,00 kr
Alla priser är inklusive 25 % moms.
Välj produkt
Store pick up only
Köp den här produkten hos en av våra många lokala återförsäljare. Hitta en butik och kontakta återförsäljaren för information om tillgänglighet.

Upgrade Kit Hexa 4 med sågkedja 36RH, 72 DL till motorsågar från MS 362

 

Med STIHL Hexa Kit 4 kan du med några få handgrepp utrusta din  STIHL motorsåg med det professionella Hexa-skärsystemet. Ett patenterat skärsystem från STIHL som sätter en ny standard när det handlar om skäreffekt, filning och livslängd. Du som arbetar i skogen, äger skog eller har en jordbruksfastighet kommer att både kunna fälla och kvista ännu effektivare med din STIHL motorsåg.


STIHL Hexa Kit 4 för bensinmotorsågar från STIHL MS 362 och uppåt innehåller följande:  • 2 x sågkedjor STIHL 3/8" Rapid Hexa 36RH, 72 drivlänkar (till 1,6 mm, 50 cm)

  • 1 x STIHL Hexa fil

  • 1 x STIHL filhandtag i trä


  •  

Med den speciella och innovativa slipningen av Hexa kedjan får du en upp till 10% högre skäreffekt jämfört med STIHL sågkedja 3/8" Rapid Super. Hexa filens och Hexa skärtandens 6-kantiga form är perfekt anpassade till varandra, så att du vid varje tag, varje filning alltid får den optimala vinkeln. STIHL Hexa sågkedja sågar snabbare och håller skärpan betydligt längre. Det sparar tid och ger längre användningstid och livslängd än med en standard sågkedja och du har alltid maximal effekt när du arbetar.

Upgrade Kit HEXA

Service & Tips