5 650,00 kr
Alla priser är inklusive 25 % moms.
Ny
Välj produkt
Store pick up only
Köp den här produkten hos en av våra många lokala återförsäljare. Hitta en butik och kontakta återförsäljaren för information om tillgänglighet.

Tekniska data

Skärbredd46 cm
Skärhöjd20 - 100 mm
Skärhöjdsinställning7-level (central)
Gräsuppsamlarvolym52 l
Drivning3,5 km/h

Funktioner

Bilderna är exempelbilder. Utrustningens faktiska utseende och dess specifika anslutning till produkten kan skilja sig från bilderna – men har samma funktion.

RM 248 T bensindriven gräsklippare: ökad komfort tack vare hjuldrift

Med RM 248 T bensindriven gräsklippare kan du klippa medelstora gräsmattor effektivt. Du kommer säkert att uppskatta den enväxlade drivmekanismen, särskilt när du arbetar på sluttande gräsmattor eller klipper större grönområden. RM 248 T bensindriven gräsklippare har också lättgående hjul. som gör att den kan röra sig utan ansträngning över marken. Lättstartsfunktionen säkerställer att motorn kan startas med minimal ansträngning. Med en klippbredd på 46 cm är denna gräsklippare lämplig för att snabbt och enkelt hantera upp till 1 200 m2 gräsmatta.

Det höjdjusterbara komfortstyret säkerställer bekväm och ergonomisk hantering. Den centralt placerade klipphöjdsjusteringen i sju nivåer är enkel att använda och möjliggör klipphöjder från 20 mm till 100 mm.

Tack vare standardutrustningen med multiblad, mulchingfäste och sidoutkast är denna gräsklippare lämplig för både klippning och mulching. Du kan antingen fånga upp gräsklippet direkt eller fördela det över gräsmattan via sidoutkastet. STIHL RM 248 T bensingräsklippare har en 52-liters gräsuppsamlingsbehållare för uppsamling av gräs. En nivåindikator visar när det är dags att tömma uppsamlaren.

Service & Tips