3 890,00 kr
Alla priser är inklusive 25 % moms.
Välj produkt
Store pick up only
Köp den här produkten hos en av våra många lokala återförsäljare. Hitta en butik och kontakta återförsäljaren för information om tillgänglighet.

Tekniska data

Skärbredd37 cm
Skärhöjd30 - 70 mm
Skärhöjdsinställning5-fach (zentral)
Gräsuppsamlarvolym40 l
Drivning--

Funktioner

Bilderna är exempelbilder. Utrustningens faktiska utseende och dess specifika anslutning till produkten kan skilja sig från bilderna – men har samma funktion.

RMA 239 C sladdlös gräsklippare: för effektiv och bekväm klippning med komfortstyre

Om du som trädgårdsägare vill underhålla din gräsmatta själv bekvämt utan utsläpp, då är STIHL RMA 239 C gräsklippare med en  klippbredd på 37 cm rätt val för dig. Den använder ett batteri från STIHL AK System och är ett imponerande gräsvårdsverktyg med lätt design och hög effektivitet för klippning av medelstora gräsmattor.

Med det flödesoptimerade bladet, kan du arbeta på ett energibesparande sätt och uppnå förbättrad yttäckning. Polymerhuset av RMA 239 C är lätt och ändå väldigt robust. Det ergonomiskt formade komfortstyret kan justeras i höjden, vilket gör det bekvämare för dig att arbeta med. Den centrala klipphöjdsjusteringen gör att du kan ställa in din föredragna gräsmattalängd till en av 5 nivåer mellan 30 mm och 70 mm. Den här funktionen gör det också lättare att ta bort den hopfällbara 40-liters gräsuppsamlingslådan. Det fällbara komfortstyret på RMA 239 C är särskilt användbart för att förvara och transportera gräsklipparen.

Vår översikt över STIHL batteritid och laddningstider visar hur mycket gräsyta du kan arbeta på med en batteriladdning av din STIHL RMA 239 C  gräsklippare och hur lång tid det tar att ladda det installerade batteriet.

 

Service & Tips