1 135,00 kr
Alla priser är inklusive 25 % moms.
Välj produkt
Store pick up only
Köp den här produkten hos en av våra många lokala återförsäljare. Hitta en butik och kontakta återförsäljaren för information om tillgänglighet.

Tekniska data

Vikt1,1 kg
Vikt2,4 lbs
Märkspänning10,8 V
Nominell ström10 A
Batteritid AS2upp till 14 min 1)

Funktioner

Bilderna är exempelbilder. Utrustningens faktiska utseende och dess specifika anslutning till produkten kan skilja sig från bilderna – men har samma funktion.

Batterihanddammsugare SEA 20: Rengöring av mindre ytor runt huset samt i bilen, båten etc. utan kabel

Med den praktiska batteridrivna handdammsugaren STIHL SEA 20 rengör du sasnbbt och enkelt mindre ytor. Handdammsugaren STIHL SEA 20 drivs av ett litiumjonbatteri ur STIHL AS-systemet, så att arbetet blir enkelt, sladdlöst och tyst. Den mycket starka handdammsugaren på 10 V från STIHL ärlätt och ergonomisk att arbeta med.
På det mjuka handtaget sitter på- och avknappen som sköts lika bra av höger- som vänsterhändta samtidigt som du har SEA 20 i ett säkert grepp. Med fixgasfunktionen behöver du inte hålla gasen intryckt, hela tiden du använder dammsugaren. Direkt bakom sugmunstycket håller en öppningsbar lucka den uppsugna smutsen i säkert förvar i uppsamlaren. För tömning och rengöring tar du bort den i en enda rörelse. Tvåstegsfiltersystemet ger mycket bra filterprestanda samt rengörs och återanvänds enkelt.

Handdammsugare STIHL SEA 20 levereras som standard med många praktiska tillbehör : fogmunstycke , munstycke för grov smuts, sugslang, förlängningsrör, pappersfilter och filterbehållare. I förvaringsväskan som också har en upphängningsögla förvaras den sladdlösa handdammsugaren SEA 20 från STIHL mellan jobben utan att ta onödig plats.
I vår översikt över STIHL drifttider och laddtider strong> ser du hur länge du kan arbeta med din STIHL SEA 20 och hur länge batteriet behöver för att laddas.

Rengör små ytor snabbt med den sladdlösa handdammsugaren SEA 20

STIHL SEA 20 sladdlösa batteridrivna handdammsugare är mycket bra till privata användare, på små torra ytor i huset, men även i garaget, i verkstaden, i din bil, båt eller för att snabbt och enkelt dammsuga balkongen. Levereras utan batteri och laddare.
SEA 20

Service & Tips