6 490,00 kr
Alla priser är inklusive 25 % moms.
Välj produkt
Store pick up only
Köp den här produkten hos en av våra många lokala återförsäljare. Hitta en butik och kontakta återförsäljaren för information om tillgänglighet.

Tekniska data

Batteritid med AP 300 S (3)upp till 130 min
Skärlängd60-75 cm
Märkspänning36 V
Vikt4,1-4,4 kg
Vikt9-9,7 lbs

Funktioner

Bilderna är exempelbilder. Utrustningens faktiska utseende och dess specifika anslutning till produkten kan skilja sig från bilderna – men har samma funktion.

Batterihäcksax HSA 130 R: proffesionell häcksax för kraftig beskärning

Med den starka batteridrivna häcksaxen STIHL HSA 130 R kan du göra krävande arbeten inom professionell trädgårds- och landskapsvård eller offentlig förvaltning. STIHL HSA 130 R har en låg knivhastighet och en dubbelsidigt slipad kniv med stort tandavstånd, så att grövre kvistar och grenar klipps effektivt och exakt med konstant varvtal. Varvtalet justeras i 3 steg direkt på det vridbara engreppsreglaget från 2 800 varv/minut till 3 200 varv/minut och tuffare beskärning är inga problem .

Batterihäcksaxen STIHL HSA 130 R drivs mycket tyst av Lithium-Ion batterier från STIHL AP-system att den kan användas i ljudkänsliga områden . Det vridbara multifunktionshandtaget kan vridas 90° åt höger eller vänster och ger en ergonomisk arbetsställning och bra stöd oavsett riktning. STIHL HSA 130 R häcksax har också ett loophandtag för enkel användning i alla riktningar. De påskruvade skär- och toppskydden ger bra säkerhet och skyddar både dig och kniven.

Häcksaxen kan användas tillsammans med STIHL AP bältehölster med anslutningskabel, STIHL bärsystem eller STIHL AR 2000 L ryggbatteri för energiöverföring från batteriet. En laddningsindikator visar batteriets aktuella laddningsstatus.

Batteri häcksaxen STIHL HSA 130 R finns med 2 knivlängder, 60 cm och 75 cm.

I vår översikt över STIHL batteridrifts- och laddtider kan du se hur länge du kan arbeta med STIHL HSA 130 R och hur länge batteriet behöver laddas.

Alla batteridrivna maskiner i STIHL AP-systemet är designade för professionellt arbete och daglig användning, även under ogynnsamma väderförhållanden. Därför har de ett noggrant testat strilvattenskydd. Effektiviteten har testats i krävande interna tester. Strilvattenskyddstesterna baseras bland annat på IPX4-standarden.

 

Obs: STIHL har introducerat nya modellnummer för batteridrivna produkter . Det gör det enklare för dig som kund att göra ditt val, då det gör vårt sortiment mycket tydligare. För ett litet antal produkter kommer det dock också att vara nödvändigt att ändra nu befintliga modellnumret. Alla varianter av STIHL HSA 130 är identiska i konstruktion med motsvarande varianter av HSA 94.

Service & Tips