6 290,00 kr
Alla priser är inklusive 25 % moms.
Välj produkt
Store pick up only
Köp den här produkten hos en av våra många lokala återförsäljare. Hitta en butik och kontakta återförsäljaren för information om tillgänglighet.

Tekniska data

Arbetstryck145 bar
Max. tryck180 bar 1)
Min. vattengenomflöde430 l/h
Max. vattengenomflöde510 l/h
Max. vattentilloppstemperatur40 °C

Funktioner

Bilderna är exempelbilder. Utrustningens faktiska utseende och dess specifika anslutning till produkten kan skilja sig från bilderna – men har samma funktion.

Stark och allsidig för rengöringsjobben runt huset och i trädgården

STIHL RE 140 PLUS eldriven högtryckstvätt har en imponerande rengöringseffekt när t.ex. altanen och uteplatsen,trappor eller trädgårdsmöbler skall rengöras. Den slitstarka induktionsmotorn och aluminiumpumpen genererar ett maximalt tryck på 180 bar. En lång sprutlans ger en bekväm upprätt arbetsställning. 10 m stålkordsförstärkt högtrycksslang ger lång räckvidd i alla lägen. Den starka och flexibla slangen ansluts enkelt till STIHL RE 140 PLUS med en snabbkoppling. Antisvirvelkoppling på högtryckspistolen med mjukt grepp förhindrar att slangen snor sig under användning.


Högtryckstvätt STIHL RE 140 PLUS kan användas för att ta bort hårt sittande smuts med en kraftig punktstråle . För känsligare ytor, finns ett justerbart flatstrålemunstycke. De två  standardmunstyckena byts snabbt och enkelt på sprutlansen och om du vill tillsätta något rengöringsmedel i vattenstrålen använder du det medföljande sprutsetet för rengöringsmedel.


Vid pauser i arbetet eller förvaringfinns en praktisk hållare så att sprutlansen kan förvaras direkt på STIHL RE 140 PLUS. Munstycken och elkabel förvaras praktiskt och säkert i integrerade hållare och fack. Teleskophandtag I aluminium, transporthandtag och integrerad vagn med hjul gör det bekvämt att transportera och flytta högtryckstvätt STIHL RE 140 PLUS. Integrerad kabelvinda med aluminiumguide för slangen gör det enkelt att hantera och förvara högtrycksslangen.


Med praktiska tillbehör som STIHL RA 90 altantvätt, kan STIHL RE 140 PLUS användas för en rad olika rengöringsuppgifter.


RE 140 PLUS

Service & Tips