1 990,00 kr
Alla priser är inklusive 25 % moms.
Välj produkt
Store pick up only
Köp den här produkten hos en av våra många lokala återförsäljare. Hitta en butik och kontakta återförsäljaren för information om tillgänglighet.

Tekniska data

Arbetstryck90 bar
Max. tryck120 bar 1)
Min. vattengenomflöde330 l/h
Max. vattengenomflöde430 l/h
Max. vattentilloppstemperatur40 °C

Högtryckstvätt RE 80: För enkel och behändig rengöring

 

Högtryckstvätten STIHL RE 80 är med sin låga vikt och kompakta konstruktion mycket behändig. Den robusta högtryckspumpen med aluminiumpumphuvud skapar ett maximalt tryck på 120 bar för effektiv och grundlig rengöring runt huset. Standardutrustad med två munstycken är högtryckstvätten enkel att anpassa efter uppgiften. Det justerbara flatstrålemunstycket är optimalt för snabb rengöring av känsligare ytor, medan  rotormunstycket med en kraftig punktstråle också t.o.m. tar bort hårt sittande smuts. Dessutom kan du använda dig av det medföljande sprutsetet för rengöringsmedel för ett ännu bättre resultat. Den 5 m långa högtrycksslangen ansluts snabbt till maskin och högtryckspistolen med bajonettkopplingssystemet.

 

När du är klar kan du förvara munstycke, högtrycksslang och annat medföljande tillbehör direkt på maskinen.


Med extra tillbehör som t.ex. rengöringssetet för fordon kan du t.ex. rengöra din bil med STIHL RE 80.


För effektiv rengöring av mindre ytor: STIHL RE 80


Med högtryckstvätten STIHL RE 80 kan du som fritidsanvändare göra rent mindre ytor eller dina trädgårdsmöbler runt huset och i trädgården. Med de stora hjulen och långa handtaget är det enkelt att flytta STIHL RE 80 till nästa ställa eller sätta undan för förvaring.

RE 80

Service & Tips