9 990,00 kr
Alla priser är inklusive 25 % moms.
Välj produkt
Store pick up only
Köp den här produkten hos en av våra många lokala återförsäljare. Hitta en butik och kontakta återförsäljaren för information om tillgänglighet.

Tekniska data

Arbetsbredd45 cm
Hacksatsdiameter30 cm
Drivning1V + 1R
Tankinnehåll0,9 l
MotortypEVC 200.4 C

Jordfräs MH 445 R: enkel att manövrera där det är trångt med backväxel

Bensindriven jordfräs STIHL MH 445 R optimal för uppgifterna i den egna trädgården eller små ytor inom lantbruket. På trånga ytor och för att t.ex. förbereda rabatter för vintern, är det ofta nödvändigt att köra jordfräsen fram och tillbaka flera gånger. För att underlätta arbetet och spara på krafterna, är trädgårdsfräsen STIHL MH 445 R utrustad med backväxel. Det underlättar uppluckringen av jorden i trädgården, speciellt vid längre arbetspass.

Med effektstark bensindriven OHV-motor luckrar du snabbt och enkelt upp nyttoytor. Både ändring av arbetsriktning och manövrering görs enkelt med STIHL MH 445 R. Vid behov minskas arbetsbredden snabbt och enkelt från 45 cm till 25 cm , t.ex. för skötseln av rabatter. Jordfräsen har en kompakt konstruktion och är mycket välbalanserad. Jordfräsen MH 445 R arbetar därför också obehindrat på trånga ytor. En praktisk, svängbar bromssporre ger exakt och precist arbete i trånga passager och kurvor. Ett ytterligare plus för denna starka jordfräs: hög komfort. Central höjdjustering så att styret enkelt anpassas efter behov. STIHL antivibrationssystem minimerar vibrationerna i handtaget.

Med hjälp av det extra tillbehöret STIHL AHV 600, hacksatsbreddare ökas arbetsbredden till 60 cm. För t.ex. rengöring ställs jordfräsen helt enkelt bara på sina transporthjul. Så blir det enklare och bekvämare att komma åt hackknivarna.

MH 445.1 R

Service & Tips