2 285,00 kr
Alla priser är inklusive 25 % moms.
Välj produkt
Store pick up only
Köp den här produkten hos en av våra många lokala återförsäljare. Hitta en butik och kontakta återförsäljaren för information om tillgänglighet.

Tekniska data

Märkspänning36 V
Vikt2,3 kg
Vikt5 lbs
BatterisystemAK
Blåskraft15 N 1)

Funktioner

Bilderna är exempelbilder. Utrustningens faktiska utseende och dess specifika anslutning till produkten kan skilja sig från bilderna – men har samma funktion.

Batterilövblås BGA 60: Stark och med bekväm blåsrörsinställning

Batterilövblåsen STIHL BGA 60 har en mycket hög blåseffekt, som du enkelt  kontrollerar med den variabelt justerbara blåskraften. Trots EC-motorns höga effekt arbetar lövblåsen tyst, så att du inte behöver bära några hörselskydd . Du kan också utan problem arbeta nära hus och i ljudkänsliga områden.

Till batterilövblåsen STIHL BGA 60 kan du använda alla batterier som ingår i >STIHL AK-System . Vi rekommenderar att du använder batteriet STIHL AK 30 . Lövblåsen är utrustad med ett blåsrör som kan justeras på längden och det runda munstycket har en metallring längst ut. Med den kan du få loss smuts och löv som sitter fast i marken och ditt arbete blir ännu effektivare.

I vår översikt över STIHL batteridriftstider och laddtider ser du hur länge du kan arbeta med din STIHL BGA 60 och hur lång tid det tar att ladda batteriet STIHL AK 30.

För rengöring av gångvägar och andra torra ytor: Lövblås BGA 60

För ambitiösa trädgårdsägare, med också för vaktmästare och  rengöringstjänster är batteriblåsen BGA 60 från STIHL ett bra val när du skall ta bort löv, gräs, papper och annan smuts från vägar, parkeringsplatser eller andra torra ytor..
BGA 60

Service & Tips