6 050,00 kr
Alla priser är inklusive 25 % moms.
Välj produkt
Store pick up only
Köp den här produkten hos en av våra många lokala återförsäljare. Hitta en butik och kontakta återförsäljaren för information om tillgänglighet.

Säkerhetsinfo

Tekniska data

Skenlängd30 cm
Skenlängd12 "
Slagvolym32 cm³
Slagvolym2 CUI
Effekt1,4/1,9 kW/hk

Funktioner

Bilderna är exempelbilder. Utrustningens faktiska utseende och dess specifika anslutning till produkten kan skilja sig från bilderna – men har samma funktion.

Bensinmotorsåg MS 194 TC-E: För effektiv och bekväm trädvård med precision

STIHL MS 194 TC-E topphandssåg för arborister och specialutbildade för klätterarbeten i träd har många genomtänkta och praktiska detaljer som kedjedrevskåpan med integrerade svärdsmuttrar och kedjespänningen från sidan, allt för effektivt och samtidigt bekvämt arbete. STIHL Easy2tart och en manuell bränslepump ger enkel start utan ansträngning. En högkvalitativ PM3 sågkedja med ¼“ delning ger mycket fina snitt och en perfekt klippbild.

MS 194 TC-E är en välbalanserad motorsåg som visar sin styrka vid beskärning av grenar och kronarbeten. En lätt motorsåg som ligger bra i handen och är enkel att styra. Allt trädvårdsarbete oavsett om det är från en skylift eller klättring går snabbt och enkelt med denna lätta bensindrivna topphandssåg.
MS 194 T

Service & Tips