27 990,00 kr
Alla priser är inklusive 25 % moms.
Välj produkt
Store pick up only
Köp den här produkten hos en av våra många lokala återförsäljare. Hitta en butik och kontakta återförsäljaren för information om tillgänglighet.

Säkerhetsinfo

Tekniska data

Max. klippyta3000 m²
Max. lutning40 %
Skärbredd28 cm
Min. skärhöjd20 mm
Max. skärhöjd60 mm

Funktioner

Bilderna är exempelbilder. Utrustningens faktiska utseende och dess specifika anslutning till produkten kan skilja sig från bilderna – men har samma funktion.

iMOW® 6: Klipper större gräsmattor till perfektion

Robotgräsklipparen STIHL iMOW® 6 sköter din gräsmatta helt på egen hand, och utrustad med ett kraftfullt litiumjonbatteri arbetar den utan avbrott under lång tid. Gräsytor på upp till 3 000 m² klipps effektivt av robotgräsklipparen, och den klarar enkelt lutningar på upp till 40 %. Med 3 fritt pendlande knivblad i Disc-Cut system klipper den med hög knivhastighet grässtråna med rena, fina snitt och gräsklippet återförs sedan till gräsmattan som gödning.


Integrerade sensorer gör att STIHL iMOW® 6 automatiskt ändrar riktning när den kommer i kontakt med ett hinder. Robotgräsklipparen närmar sig försiktigt objekt och ultraljudssensorerna i kombination med hastighetsanpassning gör att gräset kan klippas nära inpå hindret. Ett intelligent körsätt underlättar effektiv klippning på små ytor. På ojämna underlag ser inbyggda lutningssensorer till att hastigheten anpassas så att klippresultat blir lika jämnt och fint som på resten av gräsytan

.

Robotgräsklipparen är enkel och intuitiv att använda. De viktigaste funktionerna styrs direkt på maskinen med några få knappar, som också stöds av röstmeddelande, och aktuell status för din robotgräsklippare visas på LED-listen bak. LED-listen fram, där ljusstyrkan kan justeras i tre olika styrkor, ger bra ljus och synlighet. Via MY iMOW®-appen kan du enkelt styra din robotgräsklippare via Bluetooth® eller Wi-Fi. Här kan du ställa in klipphöjden i olika steg, och aktiva tider kan definieras i ett klippschema. Du kan också starta STIHL iMOW® 6 via appen vid behov. Med den justerbara regnsensorn kan du bestämma om gräsmattan ska klippas i regn eller om iMOW® 6 ska pausa när det regnar. Laddstationen är robotgräsklipparens bas och där den laddar batterierna så att den är klar för nästa pass.


Installationskit till installationen väljs efter storlek på din gräsmatta. STIHL iMOW® robotgräsklippare uppfyller alla tillämpliga säkerhetsstandarder. Ändå är robotgräsklipparen iMOW® ingen leksak. När iMOW® är aktivt, håll barn, vuxna och djur borta från arbetsområdet. För mer information, se bruksanvisningen.

iMOW® 6 robotgräsklippare

Service & Tips