184,00 kr
Alla priser är inklusive 25 % moms.
Välj produkt
Store pick up only
Köp den här produkten hos en av våra många lokala återförsäljare. Hitta en butik och kontakta återförsäljaren för information om tillgänglighet.

VarioClean Eco: Specialrengöring av naturliga råmaterial för bortttagning olja, fett och organiskt smuts

STIHL VarioClean Eco specialrengöring lossar och tar bort smuts, som t ex olja, fett, harts, växtrester och gräsfläckar, från dina STIHL maskiner eller tillbehör. 92 % av innehållet i VarioClean Eco från STIHL är av naturligt ursprung och de ytaktiva ämnena är biologiskt nedbrytbara. Förutom maskinkåpor kan du okså rengöra svärd, sågkedjor, knivar, sågklingor eller luftfiltret på din motorsåg eller din grovdammsugare både effektivt och miljövänligt. STIHL VarioClean Eco har en behaglig lukt och är kan användas på olika material som plast, färg, metall, aluminium och gummi. Den praktiska flaskan består av 50 % återvunnet material.

Spraya din utrustning, maskin eller luftfilter med STIHL VarioClean Eco och låt rengöringsmedlet verka i cirka 5 minuter. Du kan sedan skölja ytorna eller filtret med vatten eller ta bort smutsen som lossnat med en fuktig mikrofiberduk. Efter verkningstiden kan STIHL HD2-filter också tvättas i tvättpåse i tvättmaskinen i upp till 60°. Efter att torkat helt är filtret nästan som nytt igen, det behövs inget nytt filter och som ett resultat skonas miljön.

STIHL VarioClean Eco specialrengöring finns i:

  • Spray flaska, 500 ml (art.nr -Nr: 07825168004)

STIHL VarioClen Eco är certifierat som ekologiskt rengöringsmedel av Ecocert.

Varioclean

AQUA, DISODIUM METASILICATE, SODIUM LAURIMINODIPROPIONATE, SODIUM POLYACRYLAT

Service & Tips