9 590,00 kr
Alla priser är inklusive 25 % moms.
Välj produkt
Store pick up only
Köp den här produkten hos en av våra många lokala återförsäljare. Hitta en butik och kontakta återförsäljaren för information om tillgänglighet.

Säkerhetsinfo

Tekniska data

Skenlängd35-40 cm
Skenlängd14-16 "
Märkspänning36 V
Vikt5,4 kg 1)
Vikt11,9 lbs 1)

Funktioner

Bilderna är exempelbilder. Utrustningens faktiska utseende och dess specifika anslutning till produkten kan skilja sig från bilderna – men har samma funktion.

Batterimotorsåg MSA 300: Mycket effektstark för professionell anvädning

STIHL MSA 300 är den första batterimotorsågen, som är specialutvecklad för professionellt arbete. Effekten på 3,0 kW till denna batterisåg kommer från batteriet STIHL AP 500 S som ger en kedjehastighet på upp till 30 m/s. Tillsammans med sågkedjan STIHL .325" RS Pro och svärdet Light 04 ger det en mycket hög skäreffekt med en reducerad vikt övertygar STIHL MSA 300 vid professionellt arbete. Maskinen är också utrustad med ett strilvattenskydd och har en robust konstruktion. STIHL antivibrationssystem reducerar de svängningar som uppstår och avlastar både muskler och leder.

Så att både rengöring och underhåll av batterisågen MSA 300 skall vara så lätt som möjligt, har du enkel åtkomst till filtret via en servicelucka. Som den första motorsågen från STIHL är STIHL MSA 300 utrustad med en drifts- och statuskontroll, där du kan få alla viktiga data och information om din motorsåg. Den är också förberedd för att kopplas till ett nätverk med STIHL Smart Connector 2 A.

I vår överskt över batteridrifts- och laddtider kan du se hur länge du kann arbeta med din STIHL batterimaskin och hur länge ditt AP-batteri behöver för att ladda. I översikten ser du också vilket AP-batteri som rekommenderas till din STIHL maskin.

Alla batterimaskiner i STIHL AP‑system är utvecklade för professionella användare och dagligt bruk under alla väderförhållanden. Maskinerna är också utrustade med noggrant testat strilvattenskydd. Strilvattenskyddet på STIHL MSA 300 är certifierat enligt skyddsklass IPX4.

Bekvämt arbete: STIHL MSA 300 C-O med oljesensor

Fälle små och medelgrova träd, kvista och kapa: Med batterimotorsågen MSA 300 C‑O från STIHL löser landskapsarkitekter, professionella skogsarbetare m.fl. dessa uppgifterna både snabbt och bekvämt. 3 driftsprogram (Eco, fällning och kvistning) ställer in motorsågen för respektive uppgift. Dessutom möter oljesensorn kontinuerligt hur mycket kedjeolja det finns kvar och hjälper till att ytterligare effektivisera arbetet.

OBS: STIHL rekommenderar sågkedjeoljan STIHL SynthPlus och STIHL BioPlus . Andra ljusa växt- eller mineralbaserade sågkedjeoljor kan också användas.

 

MSA 300 C-O

Service & Tips