STIHL ¡MOW® robotgräsklippare

En STIHL iMOW® robotgräsklippare är det enkla sättet att sköta gräsmattan perfekt eftersom den sköter klippningen automatiskt och enligt schema.

Robotgräsklipparen STIHL iMOW® RMI 422 på en grön gräsmatta framför ett hus

STIHL RMI 422: ¡MOW® 4 för små till medelstora gräsmattor

Våra robotgräsklippare iMOW® 4 sköter automatiskt och tillförlitligt alla gräsmattor på upp till 1 700 m². Den innovativa knivtekniken hos robotgräsklipparen iMOW® 4 med en robust, dubbelslipad mulchingkniv som klipper gräset med enastående precision klarar även tjockare gräs.

Robotgräsklippare STIHL iMOW® RM 522 på en grön gräsmatta intill en bänk

STIHL RMI 522 C: ¡MOW® 5 för medelstora gräsmattor

iMOW® 5 är utformad för medelstora trädgårdar med upp till 2 100 m² gräsmatta att underhålla. Med sina dubbelslipade mulchingknivar håller iMOW® gräset snyggt – och gräsklipparen är så effektiv att du bara behöver klippa en gång i veckan.

Robotgräsklippare STIHL iMOW® RMI 632 i sin laddstation i en trädgård.

STIHL RMI 632: ¡MOW® 6 för större gräsmattor

RMI 632-modellerna kan underhålla stora gräsmattor på upp till 5 000 m². Våra iMOW® 6 robotgräsklippare har ett extremt kraftfullt integrerat litiumjonbatteri med inbyggd smart laddningshantering för att maximera effektiviteten och batteriets livslängd. Det kan laddas snabbt för att slutföra den schemalagda klippningen eller laddas långsammare när gräsklipparen inte har något arbete att utföra. På så sätt kan du lita på att STIHL iMOW® 6 alltid är redo att användas.

Upplev ¡MOW® i drift

STIHL erbjuder rätt ¡MOW® för varje gräsmatta

STIHL iMOW® robotgräsklippare klipper gräset automatiskt, undviker hinder på egen hand, klarar lutningar på upp till 45 % och laddar sig själv när det behövs. Snabba, dynamiska klippningsplaner och enkel, intuitiv manövrering innebär att alla STIHL iMOW® robotgräsklippare tillhandahåller total bekvämlighet så att du får mer tid över till andra projekt.

Varför ska jag köpa en STIHL ¡MOW®?

Vill du kunna sköta gräsmattan problemfritt? Ta då en titt på alla fördelar som en STIHL iMOW® robotgräsklippare har att erbjuda.

STIHL ¡MOW® för smart gräsmattevård

STIHL iMOW® robotgräsklippare är smarta maskiner som är enkla att använda. Våra C-modeller kan även styras via iMOW®-appen och ett Smart Home-system.

En kvinna som använder en surfplatta i en trädgård med en STIHL iMOW® 522 robotgräsklippare i drift

Använda robotgräsklipparen med STIHL ¡MOW®-appen

Med den intuitiva STIHL iMOW®-appen kan du anpassa din klippningsplan, få statusuppdateringar och starta eller pausa klipprocesser från din smartphone eller surfplatta.

Du kan ladda ner STIHL iMOW®-appen från App Store eller Google Play.

Du har alltid tillgång till underhållsinformation, prestandadata och andra viktiga funktioner för robotgräsklipparen i realtid.

Med STIHL iMOW®-appen kan du anpassa klipptiderna och skapa en dynamisk klippningsplan – var du än befinner dig. Du kan lägga till aktiva tidsbegränsningar och säsongsmässiga tillväxtanpassningar och till och med integrera aktuella väderprognoser i de aktiva tiderna. Du kan också få varningar om din iMOW®-robotgräsklippare har fastnat eller så snart knivbladet behöver bytas.

Appen har ett GPS-stöldskydd som meddelar dig om din STIHL iMOW® gräsklippare lämnar ditt hem. Du kan också få tillgång till – och dela på sociala medier – information om klipprestandan hos din STIHL iMOW® robotgräsklippare. STIHL iMOW®-appen finns för Android- och iPhone-telefoner och även som webbapp för din dator. Eftersom appen använder STIHL iMOW®-molnet kan du dessutom alltid vara säker på att aktuell information finns tillgänglig på dina maskiner.

STIHL iMOW® robotgräsklippare på en grön gräsmatta i en trädgård
En STIHL-återförsäljare lägger ut avgränsningskabel.

Installation av auktoriserad ¡MOW®-återförsäljare

Ingen känner robotgräsklipparen iMOW® bättre än din auktoriserade STIHL-återförsäljare – som gärna utför installationen åt dig. På begäran kan din återförsäljare även lägga ut gränskabel, installera dockningsstationen, skapa klippningsplaner och programmera din iMOW®. Varför inte boka en personlig rådgivning för att få den experthjälp du kan förvänta dig av en STIHL-återförsäljare – med garanterad professionell service redan från början?

Installera en STIHL ¡MOW® på egen hand

Om du bestämmer dig för att installera din iMOW® på egen hand hittar du steg-för-steg-instruktioner för hur du installerar din robotgräsklippare i vår artikel. Allt du behöver är begränsningsslingan och fästpinnar. iMOW® robotgräsklippare lämpar sig även för gräsmattor som är mindre än 100 m². För mindre gräsmattoer erbjuder vi modulsatsen AKM 100.

Tillbehör som behövs för installationen

Vanliga frågor om STIHL ¡MOW®

Sammanfattning: STIHL ¡MOW®

  • STIHL iMOW® robotgräsklippare håller din trädgård i toppskick och ger dig tid att arbeta med andra trädgårdsprojekt
  • Med snabb, automatisk klippning och enkel, intuitiv manövrering erbjuder STIHL iMOW® robotgräsklippare högsta komfort
  • De 4 iMOW® 4-modellerna från STIHL lämpar sig för gräsmattor om upp till 1 700 kvadratmeter – iMOW® 5 är perfekt för ytor om upp till 2 100 kvadratmeter och iMOW® 6-modellerna klarar ytor om upp till 5 000 kvadratmeter
  • C- och PC-modellerna i serien STIHL iMOW® kan även styras via app, röstkommando eller som en integrerad komponent i ditt Smart Home-system
  • STIHL iMOW® robotgräsklippare kan nu även skyddas med en tilläggsförsäkring

Mer om smart produktteknik