6 990,00 kr
Alla priser är inklusive 25 % moms.
Välj produkt
Store pick up only
Köp den här produkten hos en av våra många lokala återförsäljare. Hitta en butik och kontakta återförsäljaren för information om tillgänglighet.

Tekniska data

Skärlängd60 cm
Slagvolym21 cm³
Slagvolym1 CUI
Effekt0,65/0,9 kW/hk
Effekt0,9 bhp

Funktioner

Bilderna är exempelbilder. Utrustningens faktiska utseende och dess specifika anslutning till produkten kan skilja sig från bilderna – men har samma funktion.

Lätt bensinhäcksax med dubbelslipade knivar och Easy2Start (E)

STIHL HS 56 C-E: Lätt, bekväm häcksax för beskärning av häckar och buskar

STIHL HS 56 C-E är en robust bensindriven häcksax för universell användning i den egna trädgården samt vid park- och landskapsskötsel. Den har en imponerande effektivitet och är enkel att använda.

Till och med starten är mycket enkel och med STIHL Easy2Start systemet samt en inbyggd stoppfunktion. Vid beskärning av häckar är den lätt att hantera med bra balans och 60 cm kniv.. STIHL HS 56 C-E har också en imponerande låg vikt. Med bara 4,5 kg, ligger den lätt i handen. Den hökvalitativa dubbelslipade kniven ger hög skäreffekt och rena, fina snitt. STIHL 2-MIX motor levererar hög och jämn effekt. Robust växell med långa serviceintervall, till och med vid frekvent användning.

HS 56 C-E har många imponernade  tekniska detaljer, som påskruvat toppskydd, verktygslöst tanklock, dubbelsidigt slipad kniv och långtidsluftfiltersystem. Effektivt antivibrationssystem med dämpningselement i gummi sänker vibrationsnivån med upp till 40% jämfört med HS 45 och ger ökad komfort.
HS 56 C-E

Service & Tips