9 990,00 kr
Alla priser är inklusive 25 % moms.
Välj produkt
Store pick up only
Köp den här produkten hos en av våra många lokala återförsäljare. Hitta en butik och kontakta återförsäljaren för information om tillgänglighet.

Tekniska data

Behållarinnehåll17 dm³
Märkspänning36 V
Ljudeffektnivå77 dB(A) 1)
Min. vattengenomflöde1,5 l/min
Max. vattengenomflöde3,1 l/min

Batteridriven ryggspruta SGA 85: Effektstark och bekväm för proffs inom frukt- och grönsaksodling


Den starka batteridrivna ryggsprutan STIHL SGA 85 är den första batteridrivna ryggsprutan i STIHL sortiment och ett perfekt redskap för professionella användare för effektiv spridning av växtskyddsmedel eller konstgödsel. Högt arbetstryck och stor, 17 l, transparent tank med integrerad nivåindikering gör STIHL SGA 85 till det optimala komplementet för t.ex. odlare, trädgårdsanläggare, lantbrukare m.fl., även för större uppgifter som fältgrödor samt frukt-, bär- och grönsaksodlingar. Medan du bär den 6,2 kg lätta sprutan på ryggen, justerar du enkelt arbetstrycket via ett vridreglage ända upp till 6 bar. Med det mycket bekväma bärsystemet med individuellt justerbara axelremmar och bröstspänne är inte heller längre arbetspass några problem. Med det justerbara hålkonsmunstycket i mässing sprider du den aktuella vätskan med STIHL ryggspruta SGA 85 med stor precision. Det integrerade filterelement förhindrar att smuts från tanken tränger in i sprutlansen, och är enkelt att rengöra när du byter munstycke. I hölstret till STIHL höftbälte som ingår till SGA 85 förvaras sprutlansen bekvämt under arbetet när den inte används.


I vår översikt över STIHL batteridriftstider och laddtider ser du hur länge du kan arbeta med din batteriryggspruta STIHL SGA 85 med olika batterier och hur lång tid de olika batterierna tar att ladda.


Samtliga batterimaskiner i STIHL AP-systems är framtagna för professionell användning och daglig användning också under dåliga väderförhållanden. De är försedda med ett strilvattenskydd som är noggrant kontrolelrat under interna tester. Strilvattentestet orienterar sig efter IPX4 standarden.


SGA 85

Service & Tips