Direkt produktval: Servicekit

Service Kit 39

Service Kit 39 till ryggblås BR 500, BR 550, BR 600 och BR 700: Längre livslängd med regelbundet underhåll

Allmänt

Ditt arbete med din STIHL bensindrivna ryggblås blir så mycket effektivare, när den kan utnyttja sin fulla effekt. För att bevara optimal effekt och hög tillförlitlighet på din ryggburna lövblås, gör proaktivt och regelbundet basunderhåll på din maskin. Med komponenterna som ingår i Service Kit 39 är det fort gjort att öka livslängden på din maskin.

I STIHL servicekit 39 till BR 500, BR 550, BR 600 och BR 700 ingår:

  • Pappersluftfilter
  • Tändstift
  • Bränslefilter

STIHL pappersfilter håller en hög och bra effektivitet under lång tid och skyddar effektivt motorn. Den speciella beläggningen på filterytan skyddar dessutom mot vattenstänk. Ett rent filter höjer motoreffekten, bibehåller en låg bränsleförbrukning och din STIHL ryggblås är fortsatt lika lätt att starta.

Kontrollera också bränslefiltret, så attinga smutspartiklar kommer in i motorn via bränslet. Regelbundet byta av dessa komponenter skyddar motorn och bidrar till en ökad livslängd. Vi rekommenderar också att byta tändstift för att bibehålla en ren förbränning i motorn och så att du kan fortsätta arbeta med optimal motoreffekt.

Du behöver inga extra verktyg för att göra basunderhållet. För att byta luftfilter och tändstift använder du enklast den kombinyckel som följde med när du köpte din maskin. För att komma åt luftfiltret sitter det en kartonghake integrerad i servicekitets förpackning. Du kan också hitta en QR-kod på förpackningen som leder till en enkel instruktionsfilm.

365,00*

Utförande

Pris

* Samtliga priser är rekommenderade priser från tillverkaren i svenska kronor inklusive moms.

Vi förbehåller oss rätten till ändringar i den tekniska specifikationen, utrustning och tillbehör. Fråga din Servande Fackhandlare.