Direkt produktval: Bensingräsklippare

RM 2 R

Bensingräsklippare med bioklippfunktion RM 2 R: Hållbar skötsel av gräsmattan

Allmänt

Medelstora gräsmattor bioklipps snabbt och effektivt med STIHL RM 2 R bensindrivna bioklippare. OHV-motorn imponerar med en genomgående stabil och hög effekt och gräsklipparen har en klippbredd på 46 cm. För en naturlig och hållbar gräsmatta finklipps gräset och klippet återförs sedan till gräsmattan under klippningen som näringsrik gödning. Och för att gräsklipparen också ska vara bekväm att rengöra och ställa undan kan styret på RM 2 R enkelt fällas ner med Quick-Fix snabblås.

4.290,00*

Utförande

Pris

* Samtliga priser är rekommenderade priser från tillverkaren i svenska kronor inklusive moms.

Vi förbehåller oss rätten till ändringar i den tekniska specifikationen, utrustning och tillbehör. Fråga din Servande Fackhandlare.

Tekniska data

RM 2.1 R

Tekniska data

Tekniska data Värde
Gräsyta m² upp till 1.500
Klippbredd cm 46
Klipphöjd mm 28 - 85
Justering av klipphöjd 4-fach (achsweise)
Hastighet --
Motortyp EVC 200,4
Cylindervolym cm³ 139
Nominell hastighet med verktyg r/min 2.800
Garanterad ljudeffektnivå dB(A) 92
Uppmätt ljudtrycksnivå dB(A) 79
Osäkerhetsfaktor för ljudtrycksnivå dB(A) 2
Vibrationsnivå ahw m/s² 7,9
Osäkerhetsfaktor m/s² 3,16
CO2 g/kWh 922

Vi förbehåller oss rätten till ändringar i den tekniska specifikationen, utrustning och tillbehör. Fråga din Servande Fackhandlare.

Utrustning

RM 2.1 R

Standardutrustning

 • MOTOR MED LÄTTSTARTSYSTEM Zoom
  MOTOR MED LÄTTSTARTSYSTEM

  ENKELT OCH TILLFÖRLITLIGT. Oavsett om det gäller kall- eller varmstart: Motorn med lättstartsystemet gör att du enkelt och tillförlitligt kan starta maskinen med minimal kraft.

 • AXELVIS KLIPPHÖJDINSTÄLLNING Zoom
  AXELVIS KLIPPHÖJDINSTÄLLNING

  FÖR PERFEKT KLIPPHÖJD. Med axelvis justerbar klipphöjd kan du ställa in olika klipphöjder på gräsklipparen. Du ställer in framaxeln och bakaxeln separat.

 • BIOKNIV TILL GRÄSKLIPPARE Zoom
  BIOKNIV TILL GRÄSKLIPPARE

  GER NATURLIG GÖDSLING TILL GRÄSMATTAN. Din gräsklippare är utrustad med en specialformad biokniv. Den klipper gräset stegvis och finfördelar det i klippkanalen till små partiklar. Gräsklippet faller sedan tillbaka på gräsmattan som näringsrikt gödningsmedel.

 • LÄTTRULLANDE HJUL Zoom
  LÄTTRULLANDE HJUL

  FÖRBÄTTRAD KONTROLL. Med de robusta och hållbara, lättrullande hjulen är det enkelt och kraftbesparande att hålla kursen vid gräsklippning. De lättrullande hjulen är lätta att manövrera tack vare sin speciella profil, och de möjliggör därmed noggrann och bekväm gräsvård.

 • BÄRHANDTAG Zoom
  BÄRHANDTAG

  ENKEL TRANSPORT. Det praktiska bärhandtaget rakt över tyngdpunkten gör att du kan bära maskinen enkelt och utan att den välter.

 • QUICK-FIX-SNABBLÅS Zoom
  QUICK-FIX-SNABBLÅS

  ENKEL ATT FÄLLA IHOP OCH FÄLLA UPP. Med Quick-Fix snabblåset fäller du bekvämt och utan verktyg ihop stången på gräsklipparen, och fäller lika enkelt upp den igen när du förbereder gräsklipparen för nästa omgång.

 • STÅLPLÅTSHÖLJE Zoom
  STÅLPLÅTSHÖLJE

  FÖR LÄNGRE HÅLLBARHET. Den vridstyva stålplåtskonstruktionen gör gräsklipparens hölje extra robust. På så sätt garanteras lång hållbarhet.

Vi förbehåller oss rätten till ändringar i den tekniska specifikationen, utrustning och tillbehör. Fråga din Servande Fackhandlare.

Manualer

Manualer

Språk Datum Länk
manual icon International 2023-11-15