Direkt produktval: Skyddsjacka, varseljacka och arbetsjacka

ADVANCE X-TREEm jacka

Jacka ADVANCE X-TREEm: Funktionell arbetsjacka för professionellt arbete i skogen och trädvård

Allmänt

Komplett egenutvecklad med många praktiska detaljer: högelastiskt, material ProElast för optimal rörelsefrihet och ventilering. Färg svart, high viz orange och silver. Fästmöjligheter för praktiskt handskydd för extra säkerhet. Avtagbara ärmar, mjukt stötskydd i axlar och justerbara ventilationsöppningar för optimal kroppstemperatur. Keramikbelagda tagg- och rivskydd på armbågar. DottGrip rivskydd uppe på axlarna. Hög synlighet med hög andel high viz orange. Två bröstfickor samt en innerficka och en ärmficka. Storlekar XS – XXL

från 5.660,00*

Utförande

Pris

* Samtliga priser är rekommenderade priser från tillverkaren i svenska kronor inklusive moms.

Vi förbehåller oss rätten till ändringar i den tekniska specifikationen, utrustning och tillbehör. Fråga din Servande Fackhandlare.

Tekniska data

Jacka ADVANCE X-TREEm

Tekniska data

Tekniska data Värde
Ventilationsöppningar nein
Ventilationsdragkedjor Yes
Regular fit No
Slim fit Yes
Antal bröstfickor 2
Antal fickor 4
Antal ärmfickor 1
Reflekterande material Yes
Knäförstärkning / armbågsförstärkning Yes

Vi förbehåller oss rätten till ändringar i den tekniska specifikationen, utrustning och tillbehör. Fråga din Servande Fackhandlare.

Utrustning

Jacka ADVANCE X-TREEm

Standardutrustning

  • ANDNINGSFÖRMÅGA Zoom
    ANDNINGSFÖRMÅGA

    FÖR BORT VÄRME OCH SVETT TILL UTSIDAN. Materialet som andas är skönt att ha på sig även vid krävande arbete. Fukten transporteras bort till utsidan och frisk luft strömmar in.

  • FUKTSKYDD SOM ANDAS Zoom
    FUKTSKYDD SOM ANDAS

    BEKVÄMLIGHET OCH VÄDERSKYDD. Skyddskläderna är tillverkade i ett material som är vattentätt och ändå andas. Det gör dem bekväma att bära. Överskottsvärme och svett transporteras bort till utsidan.

  • FULLSTRETCH Zoom
    FULLSTRETCH

    BEKVÄMA ATT BÄRA. Dina skyddskläder ska skydda dig samtidigt som du får största möjliga rörelsefrihet tack vare helstretchmaterialet. Det fullt elastiska tyget töjer sig åt alla håll och är bekvämt att bära.

  • HÖG ANDEL VARNINGSFÄRG Zoom
    HÖG ANDEL VARNINGSFÄRG

    FÖR BÄTTRE SYNLIGHET. Se till att du syns bra även vid dåliga siktförhållanden och undvik olyckor. Med den höga andelen varningsfärg i orange enligt EN ISO 20471 blir dina skyddskläder mer iögonfallande. Standarden specificerar minimiytan för varningsfärg och retroreflekterande ränder.

  • JUSTERBARA VENTILATIONSÖPPNINGAR Zoom
    JUSTERBARA VENTILATIONSÖPPNINGAR

    HÖJ ARBETSKOMFORTEN. Ventilationsöppningar gör det möjligt att reglera temperaturen i din personliga skyddsutrustning. Öppna och stäng ventilationsöppningarna efter behov.

  • Rivskydd Zoom
    Rivskydd

    PROTECT AGAINST WEAR. Reliable, robust abrasion protection prevents excessively fast wear on areas under heavy strain and ensures durability.

  • Tvättbar vid 60°C Zoom
    Tvättbar vid 60°C

    STIHLs kläder kan tvättas vid 60°C waschen. Det är viktigt, inte bara för hygienen, utan också för att få bort kåda m.m.

Vi förbehåller oss rätten till ändringar i den tekniska specifikationen, utrustning och tillbehör. Fråga din Servande Fackhandlare.

Manualer

Manualer

Språk Datum Länk
manual icon International 2023-12-15

Utmärkelser

Jacka ADVANCE X-TREEm

Utmärkelser

iF product design award är ett välkänt och ett av de allra äldsta oberoende designinstituten i världen som årligen delar ut priser till  nyutvecklade produkter som förutom kvaliteten utmärker sig för sin design.