6 750,00 kr
Alla priser är inklusive 25 % moms.
Ny
Välj produkt
Store pick up only
Köp den här produkten hos en av våra många lokala återförsäljare. Hitta en butik och kontakta återförsäljaren för information om tillgänglighet.

Tekniska data

Skärbredd51 cm
Skärhöjd20 - 100 mm
Skärhöjdsinställning7-level (central)
Gräsuppsamlarvolym55 l
Drivning3,5 km/h

Funktioner

RM 253 T bensindriven gräsklippare med 1-växlad hjuldrift

Med den bensindrivna gräsklipparen STIHL RM 253 T kan du snabbt och effektivt ta hand om din gräsmatta i din privata trädgård. Om du vill klippa en gräsmatta med sluttningar eller större grönområden kommer styrkan hos en hjuldrivning till sin rätt. STIHL RM 253 T har förutom lättrullande hjul även en 1-växlad hjuldrift. Detta gör ditt arbete särskilt bekvämt.

Du kan njuta av denna komfort redan när du startar den bensindrivna gräsklipparen, eftersom lättstartfunktionen innebär att du bara behöver minimal ansträngning för att starta motorn. Tack vare klippbredden på 51 cm kan du snabbt och enkelt klippa upp till 1.800 m2 gräsmatta.

Det höjdjusterbara komfortstyret ger en bekväm och ergonomisk styrning av gräsklipparen. Den centraliserade 7-stegs klipphöjdsjusteringen är enkel att använda och möjliggör klipphöjder från 20 mm till 100 mm.

Tack vare multikniv, mulchingkil och sidoutkast som standard är den här gräsklipparen lämplig för både klippning och mulching. Du kan antingen samla upp gräsklippet direkt eller fördela det över gräsmattan via sidoutkastet. Den bensindrivna gräsklipparen STIHL RM 253 T har en 55 l gräsuppsamlare för uppsamling av gräsklipp. En påfyllningsnivåindikator informerar dig om när det är dags att tömma den.

Service & Tips