10 150,00 kr
Alla priser är inklusive 25 % moms.
Ny
Välj produkt
Store pick up only
Köp den här produkten hos en av våra många lokala återförsäljare. Hitta en butik och kontakta återförsäljaren för information om tillgänglighet.

Sladdlös gräsklippare RMA 448 V i set med batteri AK 30 S och standardladdare AL 101: enkel och effektiv gräsklippning tack vare Vario-hjuldrift

Den batteridrivna gräsklipparen STIHL RMA 448 V med Vario-hjuldrift och en klippbredd på 46 cm underlättar klippningen av medelstora gräsmattor och sluttningar för hobbyträdgårdsmästare. Det beror på att du kan justera arbetshastigheten individuellt mellan 0 km/h och 4,6 km/h med reglaget på handtaget. Om du vill komma igång direkt med att klippa din trädgård men ännu inte har något batteri från STIHL AK-systemet, lönar det sig att välja den sladdlösa gräsklipparen STIHL RMA 448 V i ett set med ett STIHL AK 30 S-batteri och STIHL AL 101-standardladdare.
Eftersom den som standard är utrustad med ett multiblad, integrerad mulchingfunktion och sidoutkast, är denna gräsklippare lämplig för både klippning och mulching. Du kan antingen samla upp gräsklippet direkt eller fördela det över gräsmattan via sidoutkastet. Det fällbara och höjdjusterbara komfortstyret säkerställer bekväm och ergonomisk styrning av gräsklipparen. Med den centrala klipphöjdsjusteringen kan du ställa in din önskade gräsmattelängd på en av 7 nivåer mellan 20 mm och 100 mm. Den vikbara 52-liters gräsuppsamlaren rymmer en stor mängd gräsklipp och är lätt att tömma.
I vår översikt över STIHL batteritid och laddningstider kan du se hur stor gräsyta du kan täcka med en laddning av din STIHL RMA 448 V batteridriven gräsklippare och hur lång tid det tar att ladda det valda batteriet.

Funktioner

Tekniska data

Skärbredd46 cm
Skärhöjd20 - 100 mm
Skärhöjdsinställning7-level (central)
Gräsuppsamlarvolym52 l
Drivning2,0 - 4,5 km/h

Service & Tips