8 150,00 kr
Alla priser är inklusive 25 % moms.
Ny
Välj produkt
Store pick up only
Köp den här produkten hos en av våra många lokala återförsäljare. Hitta en butik och kontakta återförsäljaren för information om tillgänglighet.

Tekniska data

Skärbredd46 cm
Skärhöjd20 - 100 mm
Skärhöjdsinställning7 steg (central)
Gräsuppsamlarvolym52 l
Drivning2,0 - 4,5 km/h

Funktioner

Sladdlös gräsklippare RMA 448 V: enkel och effektiv klippning tack vare Vario-hjuldrift

   
Den batteridrivna gräsklipparen STIHL RMA 448 V med Vario-hjuldrift och en klippbredd på 46 cm underlättar klippningen av medelstora gräsmattor och sluttningar för hobbyträdgårdsmästare. Du kan ställa in arbetshastigheten individuellt mellan 0 km/h och 4,6 km/h med reglaget på handtaget. Tack vare standardutrustningen med multiblad, integrerad mulchingfunktion och sidoutkast är denna gräsklippare lämplig för både klippning och mulching. Du kan antingen fånga upp klippresterna direkt eller fördela dem över gräsmattan via sidoutkastet. 

Det fällbara och höjdjusterbara komfortstyret garanterar bekväm och ergonomisk styrning av gräsklipparen. Med den centrala klipphöjdsjusteringen kan du ställa in din önskade gräsmattelängd på en av 7 nivåer mellan 20 mm och 100 mm. Den fällbara 52-liters gräsuppsamlaren rymmer en stor mängd gräsklipp och är lätt att tömma.

I vår översikt över STIHL batteritid och laddningstider kan du se hur stor gräsyta du kan täcka med en laddning av din batteridrivna gräsklippare RMA 448 V och hur lång tid det tar att ladda det valda batteriet.
 

Service & Tips