1 435,00 kr
Alla priser är inklusive 25 % moms.
Ny
Välj produkt
Store pick up only
Köp den här produkten hos en av våra många lokala återförsäljare. Hitta en butik och kontakta återförsäljaren för information om tillgänglighet.

Tekniska data

Märkspänning10,8 V
Vikt2,3 kg 1)
Vikt5,1 lbs
Ljudeffektnivå89 dB(A) 2)
Total längd116 cm 3)

Funktioner

Bilderna är exempelbilder. Utrustningens faktiska utseende och dess specifika anslutning till produkten kan skilja sig från bilderna – men har samma funktion.

FSA 30 batteridriven trimmer: för enkel trimning och finputsning i trädgården med exakt resultat

Den kompakta STIHL FSA 30 batteridrivna grästrimmern är särskilt lämplig för klippning av medelhögt gräs, underhåll av gräsmattans kanter och röjning runt träd, under buskar och längs väggar eller trappor.

Elmotorn i FSA 30 arbetar så tyst att du inte behöver använda hörselskydd under användning, vilket gör denna röjsåg idealisk för användning i ljudkänsliga områden. Instegsmodellen försörjs med energi från utbytbara batterier från det flexibla STIHL AS-systemet. LED-lampor på verktyget indikerar batteriets laddningsnivå.

STIHL FSA 30 är som standard utrustad med ett STIHL PolyCut 3-2 trimmerhuvud med 2 robusta, flexibla PolyCut-plastknivar. För att möjliggöra ett snabbt knivbyte kan upp till 6 PolyCut-knivar förvaras i förvaringsenheten på elverktyget och bytas ut direkt på trimmerhuvudet utan verktyg. Det finns också möjlighet att använda FSA 30 med AutoCut C 3-2-trimmerhuvud, som finns som tillbehör, och med trimmertråd med en diameter på 1,4 mm.

Tack vare den ergonomiska designen, de flexibla inställningsmöjligheterna och den låga vikten på endast 2,3 kg inklusive batteri ger FSA 30 ett bekvämt arbete utan ansträngning. Det mjuka handtaget ligger skönt i handen och ger en enkel och intuitiv användning. Du kan justera teleskopaxeln och loophandtaget stegvis med en knapptryckning för att anpassa dem till din längd. Trimmerhuvudets arbetsvinkel kan enkelt justeras för ännu bekvämare arbete, och du kan enkelt vrida trimmerhuvudet 90° för att få exakt klippning av gräsmattans kanter. Den fällbara avståndsbygeln underlättar exakt och smidig klippning runt växter, träd, buskar och andra föremål. Den batteridrivna trimmern FSA 30 har en praktisk upphängningsögla för platsbesparande förvaring på en vägg i garaget eller redskapsbod.

I vår översikt över batteritid och laddningstider kan du se hur länge du kan arbeta med din STIHL FSA 30 batteridrivna grästrimmer och hur lång tid det tar att ladda det använda batteriet.

Service & Tips