4 390,00 kr
Alla priser är inklusive 25 % moms.
Välj produkt
Store pick up only
Köp den här produkten hos en av våra många lokala återförsäljare. Hitta en butik och kontakta återförsäljaren för information om tillgänglighet.

Tekniska data

Arbetstryck125 bar
Max. tryck160 bar 1)
Min. vattengenomflöde400 l/h
Max. vattengenomflöde480 l/h
Max. vattentilloppstemperatur40 °C

Funktioner

Bilderna är exempelbilder. Utrustningens faktiska utseende och dess specifika anslutning till produkten kan skilja sig från bilderna – men har samma funktion.

Effektiv, bekväm rengöring


Högtryckstvätten STIHL RE 120 PLUS är optimal för dig som behöver hjälp med att rengöra  smutsiga trappor, altaner eller trädgårdsmöbler. En slitstark induktionsmotor med robust aluminiumpump genererar ett max.tryck på 160 bar. Den långa sprutlansen gör att du kan arbeta bekämt i  en upprätt arbetsställning. Den 9 m långa högtrycksslangen ansluts snabbt till pistolen och STIHL RE 120 PLUS med en smart bajonettkoppling. Antisvirvelkopplingen på högtryckspistolen med skönt mjukt grepp förhindrar att slangen vrider sig när du använder den


Beroende på rengöringsuppgift, kan du välja ett av de två medföljande munstyckena på högtryckstvätt RE 120 PLUS från STIHL. Rotormunstycket skapar en stark punktstråle. För känsligare ytor, kan du istället använda det justerbara flatstrålemunstycket. Det går snabbt och enkelt att byta munstycke på  den roterande lansen. Ett sprutset för rengöringsmedel följer med  som standard och kan användas för att tillsätta rengöringsmedel i vattenstrålen och ge ännu bätte effekt på hårt sittande smuts.


I munstyckshållaren förvaras högtryckspistolen direkt på STIHL RE 120 PLUS t.ex. om du tar en paus i arbetet eller när du är klar. Integrerad munstycks och kaberlförvaring betyder att munstycke och elkabel kan stuvas undan i ett förvaringsfack på sidan. Teleskophandtag i aluminium, ett extra transporthandtag och stora hjul gör det bekvämt att flytta och transportera the STIHL RE 120 PLUS högtryckstvätt. En integrerad slangvinda möjliggör enkel hantering och platsbesparande förvaring av högtrycksslangen.


Med ett brett sortiment med tillbehör, kan du använda STIHL RE 120 PLUS till en mängd olika rengöringsuppgifter.


RE 120 PLUS

Service & Tips